Zeevissen

Willem komt langs in Warung Freek. Het is al eventjes geleden want hij heeft een zware operatie achter de rug. School gaat ook door en bijna Havo in de pocket. Dat doe je goed goosert.

En als we alles weer bijpraten met wat er zoal is gebeurt onder de mannen komt ook mijn vismaatje Joop langs. Die is aan het opruimen en brengt zijn zeevis spulletjes mee die die toch niet meer gebruikt. Hij hoorde van mijn aspiraties met de strand hengels over genomen van Martin Spaansen de gekregen boot stok de Ugly Stick van Jan Jobse dus dat kan ik wel gebruiken

Ik heb net twee hengels van Martin Spaans overgenomen om dit jaar eens te gaan zeevissen. Willem wil al jaren eens aan het strand gaan vissen. Maar dit vraagt toch wel om wat specifiek materiaal. Van mijn schoonvader heb ik wel twee hengels maar de molens zijn niet meer

Nog van mijn schoonvader.

Gelukkig van Martin nieuwe stokken en molens kunnen overnemen dus nu kunnen we wel wat gaan smijten samen naar Engeland. Dus dit alles is nieuw voor Willem

Van Martin overgenomen.

Trouwens voor mij is het ook al eventjes geleden dat ik vanaf het strand heb gevist. Laatste keer was in Denemarken en daarna het aas opmaken in de Europoort van de Rabo Bank sessie

Dus met de gekregen spulletjes van Joop kunnen we wel aan de slag. Toch gesloten seizoen voor de roof vis. Willem heeft volgende week tentamens en daarna kunnen we dus löss gaan vanaf het nieuwe strand op de Maasvlakte.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *