Rondje Fauna

Ik moet nog wat shadjes hebben de Shaker 3,25 Silver Phantom van het merk Lunker City. Die zou Bart nog hebben dus vertrekken we ’s middags 13 november 2019 richting Raamsdonkveer i.p.v. te gaan vissen. Want Leo heeft wel zin om mee te gaan naar de grootste hengelsportzaak van het land

Want als ik bel vorige week naar Fauna dan zien ze zo specifiek niet wat ik opnoem maar wel wat er op lijkt wat ik opnoem. Nu is het merk denk ik ook veranderd van Shaker naar Lunker dan zullen er wel meer namen zijn veranderd. Komt bij dat we een mannen uitje hebben naar de grootste winkel van onze hobby. Is nu al een geslaagde dag lijkt me zo.

Maak nog eventjes een plaatje om mee te nemen welke ik zeker wil hebben.

Leo had niets nodig dacht hij toen we vertrokken maar terug heeft hij toch o.a. een baal tijgernoten op zijn rug hangen.

En ik heb natuurlijk ook lekker kunnen neuzen en kan er weer eventjes tegen aan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *