De boog kan niet altijd gespannen staan

Zou ook wat in de voortuin kunnen gaan doen.

Nee dus niet iedere dag is het vissen. De dagen dat John zijn winkeltje open moet doen wacht op mij altijd een verrassing als ik beneden kom wat ik als ontbijtje van em krijg. Mijn start van de dag 1 oktober 2016 is natuurlijk relaxt. Ik hoef niets

Julie en John zijn de tuin aan het veranderen en denk er nog aan om daar wat in te gaan doen maar ik weet eigenlijk niet wat ze willen dus zie ik daar maar van af hahaha. Maak elke dag na mijn ontbijtje met een sloot koffie de hengels klaar voor de volgende sessie. Roofvissen, witvissen of een commercieel putje. Klaar om te vissen dus als John klaar is. Dan gaan we voor de rest van de dag John vervelen in zijn winkeltje of natuurlijk vissen als dat lukt met zijn werk. Dat gaat natuurlijk voor.

Nee beter is het om met mijn grote vriend te gaan wandelen dan in de tuin te duiken. En dat vind zij ook.

Dan neem ik de auto met Illa want John gaat dan ’s morgens met de motor naar de fotostudio. Ik parkeer de auto dan bij Julie’s ouders vlak bij het centrum. Loop ik door het park of langs de rivier net buiten het centrum. Een heerlijke wandeling is dat weer of geen weer.

Eerst een plasje.
Brug naar het centrum.
Waar zal ik em neerleggen.

Dan moet John een opdracht buiten de deur doen een fewestje met mode show twee straten verderop dus doe ik zijn winkeltje een paar uur runnen.

Oja, ik heb ook een opdracht aangenomen om uit twintig fotoalbums de foto’s te digitaliseren. Hoef niet alle hoor de leukste graag. Zou jij dat dan vanmiddag willen doen. Maar het moet morgen vanavond wel draaien op de bruiloft dus. Moet dat vanavond af geven. Lukt dat. De bruid komt je helpen welke ze de leukste vindt. Moet ik nog harder buffelen als in mijn eigen toko. Licht opstelling gemaakt met de flitsers van de studio en beeldvullend fotograferen dan maar.

Wat een vrolijkheid in de straat voor de winkel ondanks de regen. Jammer van die regendruppel op mijn lens Olympus Styles Compactje. Een Tough waterproof kamera uit mijn vistas. Zo weer verder met mijn klusje.

Voor mij is het geen aangenomen werk en er is nogal een discussie van gaat het wel door of gaat het niet door. Wat moet de kwaliteit zijn. Ik zeg altijd zo groot mogelijk fotograferen en op het tweede kaartje een jpg je voor op de stick. Je bent toch bezig. Maar gelukkig is dit niet mijn zak en ik gaat gewoon weer verder met digitaliseren van de foto’s

Op de zaak passen maakt dat je trek krijgt. En als ik een plaatje ziet waar John mee bezig is dan had ik liever die reportage voor em gedaan dan die foto’s digitaliseren. Das een ding wat zeker is…

Maar even later komen ze weer terug uit het centrum en kan het niet laten weer eventjes te gaan kijken naar al die vrolijkheid. Op de heenweg heb ik die trommels gefilmd. Wat een geweld is dat door de straat. Fantastisch.

En nog een helm gescoord ook.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *