Het bevalt me best zo

Die voorste haak daar gaat nog een ringetje af. Nu kunnen ze tijdens het werpen in elkaar vallen/steken.

Nu ik wat langer blijf kunnen we mooi nog een keertje gaan forellen en nog een dag met Gary mee op de Engelse predators vissen. Die riviertjes de Dye bijvoorbeeld hebben toch wel een hele grote aantrekkings kracht. Daar ruikt nee stinkt het gewoon naar dikke snoek. Helder plantenrijke oevers met grote leliebedden velden. Mooi gezicht maar wat daar onder vertoeft, daar ben ik benieuwd naar

Dinsdag 27 september 2016 eerst maar eens wat culturele kennis opsnuiven van mijn logeer adres het plaatsje Chester. Ik zou eerst een paar dagen blijven en dat werd dus een week maar Julie heeft m’n vliegticket voor de derde maal verlengt naar volgende week dinsdag. Die gaat met vriendinnen naar Bordeaux aankomend week-end en dan zit John heel zielig alleen. Dan moet ik em maar vergezellen in zijn eenzaamheid. Trouwens waar vindt ik zo’n goed in de kost adres. Elke ochtend m’n ontbijtje klaar, we lunchen vier á vijf keer per dag, een warme avond hap, ik wordt overal heen rond gereden. Hier kan ik denk wel aan wennen. Ik mag niet in zijn auto rijden van de overheid. In Engeland is de auto verzekert en niet als bij ons de persoon. Onverzekerd rondrijden hier in Engeland is niet verstandig. Het enigste wat ik moet doen is de vis spullen klaar maken voor een bepaalde discipline in de visserij die we willen gaan doen. Je kan het slechter treffen. Toch…

Nog geen kwartier wandelen naar je werk.

We wandelen zo de wijk uit vanaf de studio de brug over naar het centrum waar de winkel van John is. Vandaag moet hij aan de bak en ik kan em wel met het een en ander helpen. Illa de hond moet ook z’n uitrje hebben en het is zo laat in de middag om de spullen voor morgen klaar te maken.

De doden deden ze toentertijd hier inmetselen in de muren.

Bij ons lagen de rijken in de kerk begraven onder de grote stenen vloer (rijke stinkerts) maar aan de overkant hier op dit eiland metselen ze deze in de muur.

Amfitheater.

We steken het amfitheater t.o.v. de kerk over die zijn ze aan het restaureren en er zullen volgend jaar allerlei evenementen in worden gehouden met een groot uitgaans gebouw erbij met barretjes, pubs en eet gelegenheden. Aan de overkant onder de stadspoort door en John kan aan het werk. Ik zal een beetje op em letten. Eind van de dag ga ik de spulletjes bijeen zoeken thuis want nu ik er toch nog ben gaan we morgen naar Lake Brenig in Wales. Dat was laatst dinsdag een perfecte dag. Gary krijgen we niet te pakken dus misschien a.s. zondag of maandag als het winkeltje van John gesloten is kunnen we daar nog heen gaan. Naar morgen zie ik wel uit. Jullie zien dat het een heerlijke wandeling voor mij elke ochtend is. Ik loop dan nog door de “widdows” de lage weilanden langs het water met de hond om daarna te gaan lunchen met John die er dan al een halve werkdag er op heeft zitten.

Zo gaan we er minder missen.

Eerst de pluggen veranderen want die vele missers en losse willen we niet meer hebben. Wat een dreunen waren dat zeg. Heerlijk. Ik zie er naar uit…

Reactie’s

Hoi Freek,

Onderwerp:     Antw.: Dag 27-9

                      Van:      John Nispeling <>

        Datum: 8 oktober 2016 17:20:20 GMT+02:00

                      Aan:      Fotoboot Bassbuster <fotoboot@bassbuster.nl>

Ziet er echt goed uit maat.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *