Martin’s 1e Vistrip

Zijn eerste baars vertikalend gevist.

Zondag 17 december 2006 krijg ik eindelijk Martin zo gek om mee te gaan vissen. Het is koud maar droog en weinig wind. Dit is de gelegenheid om een paar predators te vangen.

We gaan er net voor de middag in om een uurtje of elf na wat bakken koffie en bijkomen van de week werken. Zaterdags moet er door Martin ook gebuffeld worden en mijn winkeltje is dan ook open maar ik kan je verzekeren. Die is lichamelijk een stuk minder zwaar dan al dat asfalt plakken, tuinen verleggen en tegels sjouwen

En ja hoor zijn eerste vis is binnen.

Dan komen we aan de helling is de buitenboard motor stuk. Wat we ook proberen ik krijg em niet aan de praat. Dat is balen natuurlijk maar we gaan het in de haven proberen met de elektro motor. Voor op het Haringvliet is dat net te weinig met Bfr3. Daar hebben we echt de benzine motor nodig om op de stekken te komen. En al vertikalend en diogonalend uitleggen vangt Martin toch een prachtige baars. Missie is al geslaagt en goed warm aankleden valt het prima uit te houden hier in de haven

Toch nog een snoekbaarsje.

Als ik dan nog een snoekbaarsje kan scoren is het goed voor vandaag. We hebben weer een frisse neus gehaald en gaan naar de warme hap.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *