Oosterschelde bevissen

Mooie wijtingen.

We zitten lekker te borrelen aan de Stamtich als Joop me vraagt. Heb jij wel eens uit een bootje gevist op de Oosterschelde vraagt mijn vismaatje. Nee nog nooit. Het zoute is voor mij helemaal een raadsel en laat dat nu net Joop zijn liefde zijn. Dat wil ik je wel leren morgen dus maandag 12 maart 2007 zijn we daar al vroeg om half zes vangen we de eerste vissen

Tis van alles door elkaar van rondvis tot platvis. Je laat je paternoster zakken en als die onderweg niet wordt aangevreten dan is het wel op de bodem door platvis. De aanbeten zijn niet spectaculair maar de lol is er niet minder om als je ophaalt en er zit wat aan

Platvis.

We vangen van alles door elkaar, ik vindt het steeds leuker worden dat vissen met een zagertje recht naar beneden. Het is net verticalen op Zander maar dan grover en de aanbeten zijn subtieler op die grote diepte

Wijting die moet gelijk schoon gemaakt worden zegt Joop.

En dus is mijn maatje aan het schoonmaken en ik takelt ze binnen. Wat wil je nog meer. Heerlijk toch zo de dag door te brengen

En niets gaat verloren.

Het “afval” gaat gelijk overboard en daar weten de meeuwen wel raad mee

Maatje ik heb heerlijk gevist.

Enne Joop bedankt. Dit vindt ik hartstikke leuk. Weer een discipline vissen geleerd en met die nieuwe stokken van Mario hatdstikke goed gegaan. Dat moeten we dus weer eens een keertje gaan doen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *