8Vijver

Ik kom er zo bij zitten, gezellig.

Vandaag zondag 28 april 2024 afgesproken met Jan om op de 8Vijver te vissen. Jan vist alleen met de vaste stok en wilde daar kijken of dat wat wordt woensdag met de Veteranen competitie. Want dan zitten we ook hier.

Ik ben er pas om tien uur. Tja wat opstart problemen na mijn verjaardag en moest nog wat methods veranderen want wil uit proberen aan de feeder of we meer aanbeten kunnen verzilveren met wormen en een voerkorf of waar ik altijd hier mee vist op deze plas met de method en een pellet.

10.25 het is nog niet veel.

Op de vaste stok is het em nog niet vanmorgen. Ik start met geknipte wormen en een korf op één stok en op de tweede na een paar korven voer met de method. We willen zien of dat wat uitmaakt om hier te vissen.

10.49 uur.
10.53 uur.

Maar even later. Net als op het Kanaal door Voorne als je alleen zit maakt dat niet uit. Op beide stekken allebei bijna tegelijkertijd beet. Ben met de ene aan het stoeien en dan gaat de andere hengel ook op zijn steun tekeer. Ze liggen allebei een half uurtje in op de stek.

11.31 uur.

Jawel gewoon geen reactie op de stek. Op beide hengels eentje met levend aas en de ander met een gele pellet.

11.46 uur.
12.04 uur.
12.09 uur.

Het gaat met horten en stoten dus. Zo vang je er een paar en dan is het weer afgelopen voor een tijdje.

12.21 uur
12.32 uur.

En dan begint het naast me ook bij Jan te lopen op de vaste stok. Maar toch denk ik dat die woensdag gaat feederen.

13.00 uur.
13.06 uur.
13.10 uur.

Dan ziet je een half uur niet op je stek en dan vang je er zo maar drie achter elkaar. Zeg het maar. Zodra je teveel voer brengt vang je niets.

13.31 uur.

Ze zijn niet allemaal groot. Er zitten ook dus blieken aan je aas te knabbelen.

13.47 uur.

Dit formaat willen we woensdag hebben met de competitie van de VethsVK. Maar elke dag is weer anders. Alweer wil ik wat ik vandaag heb gevangen woensdag ook wel hebben om ter weging aan te bieden. Met de wedstrijd dagen is het nog niet best met de vangsten van de BassBuster. Moet nog heel veel oefenen. Morgen gaan we naar het Voorns Kanaal op steiger 34 met Jan en Willy. Eens zien of we daar wat kunnen vangen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *