VethsVk : HvK van HSV Voornse Kanaal

Na het debacle van vanmorgen woensdag 23 augustus 2023 ga ik nog even kijken bij de witvis vissers van het HSV Voornse kanaal. Die zitten aan de 8vijver vanavond te vissen. Het is de laatste van zes voor de competitie.

Er doen drie veteranen mee met de witvisvissers van de vereniging aan de avond competitie. Altijd op woensdag en ze beginnen om zeven uur. Iedereen mag meedoen met een vispas en bijbehorende vergunning uitgegeven door het hsv Voornse Kanaal.

Jan de Bruin, Nuno da Silva en Joop de Jong vissen na de veteranen vandaag ter hoogte aan de Ravelijnstraat het Voornse Kanaal strijd ook nog eens eind van de dag met de witvisvissers van de vereniging mee. Wat een energie hebben die mannen of ik heb het nog niet zo slecht thuis getroffen. Dat zullen we nooit weten we houden het er op dat ze bloed fanatiek zijn aan de waterkant. Maar de vakkennis is ook hier weer te ruiken aan de 8 vijver en kan ik nog een hoop leren van die veteranen. Maar liefst elf dikke platten trekt doop er op zijn dooie gemakje alleen er al uit. Ik staat er bij en kijk er na. En scheppen natuurlijk. Goed gedaan jochie en het was weer gezellig.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *