Lekker in de zon gezeten

Vanmiddag 17 mei 2023 lekker in het voorjaar zonnetje gezeten op Land van Paling. Waar blijft die zomer. In mijn hoekje was het bijna windstil en goed uit te houden met die koude noorden wind. Dus wel nog met mijn warmte pak aan.

Weer met twee systemen gewerkt. Met de method en drijvend.

Maar ééntje drijvend gevangen met een zalm eitje om kwart voor vier. De gekleurde foampjes erkte niet. En dat terwijl ik geen beweging zag op de grond en het vol lag aan het oppervlak met zonnende karpertjes. Dan denk je toch dat dat het bekende ei(tje) is. Plotseling loopt het om vier uur dan weer wel. Vis nog steeds met hetzelfde voer en aas. Maar er zijn tijden dat ze het gewoonweg niet doen. Net als snoekbaarzen je moet uren maken er er dan net op tijd zijn. Weer achter me zit iemand die iets later is gekomen en vlak voor vier weer weg gaat. Mis dus net het bijt uurtje en heeft geblankt. Mijn afsluiter om vijf uur is gelijk de mooiste van de dag

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *