Buckaroo’s 19.6 Voornse Kanaal Bieb

Maandagmiddag 5 augustus 2019 is er de één na laatste wedstrijd van de zomeravond competitie onder de BP Buckaroo’s Rotterdam. En eindelijk loot ik eens geen nummer zeven of negen maar nummer veertien. Een kopnummer dus. Op nummer twee aan de andere kop zit Kees Westdorp. Dat is een geval apart samen met Wilmer, Marco  en de aanstormende Mats. Dat zijn aparte fenomenen in de club.

Wij, de rest dus als de mindere goden moeten het hebben van een goede loting om een beetje bij te kunnen blijven bij de wormen specialisten. Maar daar is genoeg over geschreven. Dit keer dus een goede loting en ben net niet de laatste die aankomt want Harry en Piet doen beter hun best dit keer.

Af en toe een spetter water maar kan blijven zitten in m’n T-shirt.

Na een half uur eindelijk leven op de stek en vang ik een bliek op maden en maïs. Gevonden denk je dan maar na er van alles te hebben aangehangen vang ik de volgende pas op de helft van de wedstrijd. Wel een platte dus dat schiet op. Naast me Jos en Piet hebben nog niet kunnen strikken. Mats daar naast heeft er al een paar in het netje volgend jaar maar weer eens een wormen campagne proberen. Vorig jaar heeft dat me niets meer opgeleverd maar misschien ga ik volgend jaar toch weer overstag.

Theo en Harry wegen vandaag want Mike moet werken.

Dacht dat het aan m’n voer lag maar dat zit soms nog in de method dus dat haalt de bodem wel. Dan pakt Piet en Jos toch ook een mooie zware platte terwijl ik een dikke voorn kan landen op maïs en twee maden. Misschien zitten er meer en doe er alleen maden aan maar krijg geen beet meer.

Vandaag vierde dus.

Tot vlak voor tijd als m’n vismaatje Joey ook even komt kijken ik onder toeziend ook van de aanstormende jeugd nog een dikke brasem die richting zestig gaat kan netten. Dat weegt tenminste door en dat heb ik nodig. Want Jos naast me pakte een mooie platte van dik twee kilo en dat is deze ook wel. Piet daarnaast is vroeger naar huis gegaan en heeft zijn vis terug gegooid. ik heb dik vier kilo en wordt vierde vandaag. M’n beste prestatie tot nu toe in dit toernooi. Beetje laat een kopie van vorig jaar dus. Toen verspeelde ik de poedelprijs met de laatste wedstrijd door een één te vissen…

Reactie’s

Hoi Freek,

Oké mannen ne de uitslag gekregen van Theo en Wilmer. Bedankt voor het invallen met loten en wegen. De 15e de laatste keer ben ik weer van de partij.

Voor de meeste tot morgenochtend voor vissen in Rijkevoort “de Sprong”, verzamelen tussen 07:00 en 07:30. We vissen tot 17:00.  18:00 gaan we zoals altijd ff shoarma eten in Boxmeer.

Gr Mike

afbeelding-19

Mike Piepenbroek heeft gereageerd op je bericht.

afbeelding-64

Mike Piepenbroek

5 augustus om 23:03

Niet op.je eigen plekkie (lol)

Antwoord; Nee hahaha op zeven en negen zat al iemand. Harry en Wilmer deze keer en dat zie je dan ook aan de vangsten…..

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *