Verser kan niet.

Snel invriezen.

Krijg vanavond 30 november 2018 wat aasvis van Kees. Direct van zee zo bij mij de vriezer in verpakt per 4 en 5 stuks. Poontjes en wijting en van die wijting verwacht ik wel wat. die flanken glimmen en schitteren dat moet goed werken op het Haringvliet. Graag wat beter weer, minder wind graag dan kunnen we gaan.

Het weer is bar deze week heel veel nattigheid en 3-6Bfr. wind dan zijn de golven best op de grote plas. Denk dat ik meer mazzel heb met de fireball vissen. Wilde eerst een voerplek aanleggen om dikke snoek te vangen maar met dit weer zoals eigenlijk elk jaar lukt dat niet echt. Een paar dagen om de dag stukken makreel strooien en als je dan denk na een week ik ga vissen staan de golven met witte koppen een kleine meter hoog.

Is dit wat je zoekt Freek.

Kan nog kiezen ook hoe groot ik ze wil hebben.

Gaaf is dit toch. Die gaan weer terug maar leuk het gezien te

Drachkovitch systeem dat al enkele jaren bij me in de kast ligt te wachten.

Maar met de fireball zal ik ze moeten opzoeken op half water tot naar de bodem. Snoeken kijken naar boven dus veel vuil zal ik niet haken aan de dreggen. Wil dit al veel eerder gaan doen maar het komt er gewoonweg niet van.

Drachkovitch systeem geleend van het internet (bron).

Vindt nog een paar mooie plaatjes. Heb ook de verhalen en dat waren mooi van m’n vismaatje Joop aan moeten horen want die heeft nog met Drachkovitch gevist met dit systeem op het Haringvliet voor de terrasflats. Zal eind tachtiger jaren zijn geweest en ze hebben zich klem gevangen aan de snoekbaarzen.

En heb hier ook nog een voorraadje van kan ik ze zelf in elkaar bouwen.

We gaan het volgende week zien. Vandaag nog de laatste klussen boven in huis met een andere indeling van de slaapkamers gaat toch wat meer tijd in zitten dan ik dacht. Maar volgende week een paar dagen vrij om dit uit te gaan proberen. Heb er zin an..

Reactie’s

Hoi Freek,

afbeelding-19

Facebook

Wim Arkenbout heeft gereageerd op je bericht.

afbeelding-81

Wim Arkenbout

30 november om 21:39

We zijn benieuwd en willen het ervaren…. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *