Met de Buckaroo’s; Wormen aan het Voornse Kanaal

Mijn sensoren staan dus op scherp vanavond 8 mei 2018. Heb de wormen bij me en ga eerst een voerplek aanleggen met een enkele worp. Ze doen het moeilijk dus niet te veel voeren volgens advies van Mario van de Catfish en daarna lichtjes bij voeren met alleen geknipte wormen en wat voer van gister om de korf dicht te maken.

Vandaag met de korf vissen. Daar zijn zoveel montages van maar ik heb vandaag deze.

Een van de vele montage’s.

Heb er zin an en het volste vertrouwen nu wel eens brasem te kunnen vangen. Gisteren naast me ging het hartstikke goed bij Marco die naast me zat zeker toen broer Kees er ff naast kwam zitten en vis les gaf dus ik ben vol goede moed.

Helemaal stil aan de waterkant.

Maat je raad het zeker al. Kreeg ik gister nog lijnzwemmers en beweging op de top dat er in ieder geval vis op de voerplek is. Vandaag heeft de top fier rechtop gestaan. Geen enkele reactie op de voerplek. Dan duurt een avondje vissen lang. Ik kan de vissen niet naar beneden krijgen om te azen op m’n voerplek. M’n kennis reikt gewoon te weinig in deze takt van de visserij. Daar kom je dus achter als je vist met anderen die deze discipline van vissen wel kennen. Tja wat moet je dan de volgende keer. Veel vragen dus en kijken of de antwoorden stroken met wat jij aan het klooien bent. Alles aan informatie helpt. Wordt het volgende week op de pellets of een kilo wormen er in gooien op de stek. Zit zeker niet in de flow zoals al eens is besproken die nodig is om mee te doen boven in. Ik hoop dat die er is volgende maand tijdens de WPC. Dat ik er midden in ziet en daar kom je door veel te vissen. Eén worden met het water, de natuur. Blindelings de goede plug pakken of ander soort kunstaas als je naar het water kijkt. De kleur, dikte, kabbeling, diepte, spiegeling doen besluiten deze plug is het en resoluut zelf verzekert vissen. Daar moet ik nog in geraken….

De ere lijst.

Het kan alleen maar beter gaan. Toch.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *