Met de Buckaroo’s; Pellets aan het Voornse Kanaal

Eerst maar een naar Mario om visdrang te krijgen en zijn kennis van zaken te vragen.

3 Dagen zonnen

Nu het predator seizoen even stil ligt komt de andere visserij aan bod en die vindt ik ook leuk om te doen. Maar je ziet het specialisatie is ook hier wie de wedstrijden overheersen. Het jacht terrein is het Kanaal door Voorne maar net als elk jaar deze tijd is rennen of stil staan met de brasems die het gewicht moeten uitmaken op de weegschaal. Op maandag en dinsdag vis ik mee met de mannen van BP en woensdag met de vereniging het Voornse Kanaal.

Zit ik dus om 17.30 uur op 7 mei 2018 weer eens te wit vissen met de feeder en method feeder stok. Je kan zien dat het lang geleden is want ben de helft vergeten. Doos met korfen staat nog thuis deu de feeder kan weer in de hoes. Gelukkig heb ik een method korf aan de hengel laten zitten in de hoes en kan dus vissen op afstand op de bodem

Naast me de crack van het BP witvissen Wilmer waar ik wel wat van kan leren.

Ik ga vissen als ik van Wilmer vorig jaar heb over genomen. Geen levend voer en aas alleen pellets aan de haak en flink voeren met de method feeder dus meer dan regelmatig ingooien. Maar m’n voer is te los voor dit systeem kom ik aan de water kant achter omdat het toch vrij diep hier is.

M’n voer tenminste denk ik laat te vroeg los van de korf. Het stroomt nauwelijks dus moet dat geen probleem op geven maar een ander reden kan ik niet zo snel vinden dat ik geen aanbeten krijg.

Bij m’n buurman gaat het goed en vangt er zes.

Marco heeft alles met wormen gevangen dus moet ik m’n tactiek wijzigen, ik ga dat proberen en dus morgen weer naar Mirabel en Mario om wormen te kopen, informatie in te winnen qua techniek en natuurlijk visdrang op doen

Niets gevangen dus.

Mijn sensoren staan dus op scherp vanavond 8 mei 2018. Heb de wormen bij me en ga eerst een voerplek aanleggen met een enkele worp. Ze doen het moeilijk dus niet te veel voeren volgens advies van Mario van de Catfish en daarna lichtjes bij voeren met alleen geknipte wormen en wat voer van gister om de korf dicht te maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *