Haringvliet met Wolf

Mooi spul in ieder geval.

Onderwater kamera gekregen van Ulf om eens te kijken wat sommige symbolen nu aangeven wat het is. Is dat wel een school witvis, brasem of plantenresten. Is het een paar baarzen en snoekbaarzen wat dieper op de bodem tegen dat talud of die dikke snoek er boven op. We zullen het zien.

Dus 12 januari 2017 maar eens met dat speeltje spelen om te zien tot hoe diep je wat kan zien. Komt goed uit want het Haringvliet is weer extreem helder. Ben benieuwd wat we te zien gaan krijgen.

Vaar ik de haven uit denk ik iemand een fuik te zien zetten, die heeft wel lef.

Als ik naar buiten gaat denk ik een stroper te zien met een fuik maar bij nader inzien is die grote zwarte ring waar hij aan staat te rukken een kabel waarschijnlijk om het licht te voeden voor de ingang van de plezier jachthaven. We houden natuurlijk alles in de gaten.

We speren Hellevoet voorbij.

Ik wil de kamera uitproberen voor het Hoornse Hooft. Lekker schuin talud naar diep water en misschien stroomt het daar een beetje. Maar dat valt vies tegen. Jammer maar er zit geen beweging in. In het water dan..

Eerst maar eens vanaf twee meter en dan langzaam naar beneden.

Ik laat de Wolf zakken aan een EagleClaw en wil er met een shadje onder gaan vissen. Eens kijken tot hoever je ermee onder water wat ziet. Dat zal ik pas vanavond gaan zien op de PC

En ik vang nog leuk ook maar allemaal dreumessen.

Ik zit hier heerlijk uit de wind in een flauw zonnetje. De wind die er is zorg ik er voor in de rug te hebben endaardoor is het heerlijk. Zal het verschil zo voelen als ik nog eventjes voor de werkhaven gaat vissen en daar Leo ziet vanaf de kant vissende. De vis zit op tien meter dus ik denk dat ik weinig  aanbeten zal zien vanavond op het beeldscherm.

Zo fel zijn de aanbeten dat er shadjes overlijden.

En ik zit gewoon lekker te vangen maaar allemaal dezelfde maat rond die 50cm. Ze geven sport en ik vindt het niet erg een beetje kwantiteit i.p.v. kwaliteit vandaag. Wel erg is dat m’n fotokamera er mee op houdt. Dus ermee opscheppen van dit bijt uurtje wat niet lijkt op te houden gaat niet lukken….

Oja met de telefoon gaat het ook.

En als ik dan gebeld wordt hoe het gaat herinner ik me dat ik daar ook foto’s mee kan maken. Je begrijp dat ik dat dus weinig doet. Mijn telefoon gebruik is nihil. Ik ben bereikbaar en meer wordt die eigenlijk niet gebruikt.

Filmpje komt nog

Filmpje boven water zijn prima

Als ik dan weer naar huis gaat zie ik Leo zitten op de Punt. Ik anker de boot nog eventjes op het BasBuster plein maar na een kwartier bet ik versteent. Ik hoor al van Leo die vraagt of het niet koud was op het water met dat Oosten windje. Hij heeft em midden in zijn gezicht en moet er tegen in gooien. Tis niet veel Bfr2 maar dan toch. Wat een verschil uit of in de wind zelfs met dit zuchtje. ik nok af. Het is Ballantines Time voor de BassBuster

Film komt

Film

Op de Mac zie ik het al wat ik verwachte na drie meter wordt het beeld zwart. Waar ik wel van schrok is het geluid van m’n backtroller op grote diepte

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *