Toch nog effe

Ik moet el even op m’n beurt wachten.

Eind van e ochtend op dinsdag 21 juni 2016 er toch nog eventjes in. Was gister takkeweer maar vandaag een stuk minder wind maar wel veel regen. Het is te warm voor een jas maar die moet je echt aantrekken als er een buitje over trekt. Om die zo snel mogelijk uit te doen als de bui voorbij trekt. Wat is het benauwd weer. Ben blij op het water te zitten. nu nog de aanbeten verzilveren…

Broodje voor de zwanen dan neem ik zodadelijk wel alleen het beleg tot me.

Zachtjes achteruit en onder protest mag ik er in.

Aan de Hellevoetse kant lijkt het wel koffie dat water zo dik is ze. Over de aanbeten kan ik kort zijn heb twee, drie aanslagen gemist op de lange staart van Slim Jane op beide stekken voor Hellevoetsluis. Het water was dan ook wel heel vies bruin en met veel te harde stroming

Wat zit er nu tussen m’n pluggen.

Na een twee uur een lamme schouder te hebben gegooid moet ik maar eens m’n lunch trommeltje openmaken en zie daar. Heerlijk.

Heerlijk.

Het weer eventjes droog en de jas kan weer uit. De temperatuur is geweldig. Zo ook de haring. Wat is die dit jaar weer heerlijk.

Onze sponsoren voor de WPC

De middag breng ik door midden op het Haringvliet op de platen en daar stroomt het beduidend minder. Er zit ook af en toe een aasvisje van 3cm aan de dreggen dus ik zit hier best wel goed denk ik.  Klopt ook wel en haak een mooie baars en dikke snoekbaars. Allebei los ik die bij de boot als ik ze wil paken. Ik weet het een landings net gebruiken!!! Maar ik moet ook nog wennen aan die nieuwe strakke stok. Je moet flink hard aanslaan met die grote pluggen en niet één of twee ker maar gewoon vijf keer volgens Mario. Dat gaan we dus maar doen…..

Reactie’s

Hoi Freek,

Facebook

Peter Drie Punt Nul heeft gereageerd op je bericht.

Peter Drie Punt Nul

21 juni om 20:57

Werk jij nog wel?

Facebook

Wim Arkenbout heeft gereageerd op je bericht.

Wim Arkenbout

21 juni om 21:42

Moet je eens aan je hakie doen ! (wel met uitjes natuurlijk, hé…)

Facebook

Sander Bravenboer heeft gereageerd op je bericht.

Sander Bravenboer

21 juni om 22:46

Heb je wel goed gekeken freek. Dat je niet je aasvissjes aan t op eten bent.󾍇󾍇

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *