Oefenen WPC 2016

Wel lekker weer.

Zondagmiddag 12 juni 2016 nog even op het water geweest en wat uitgeprobeerd op een talud waar normaliter vis wordt gevangen van stenen naar diep water. Vissen genoeg gevangen maar de formaten vielen tegen. Zelfs met groot kunstaas

Dacht dat de Maatjes Haring Woensdag pas binnen kwam maar ik zat zondagmiddag al in een schooltje dreumessen. Heel veel voorzichtige aanbeten zo maar net het staartje, veel losse, of de bekende natte scheet aanbeet om vervolgens de shad de volgende keer weer vol overgave te nemen. Leuk, heerlijk weer, veel vissen maar een rare middag qua aanbeten….

Dus gewoon een lekkere middag vissen op het Haringvliet.

Wel lekker in het zonnetje gevist en allerlei gewichten van shadjes geprobeerd. Als het begint te stromen op het Haringvliet gewoon met zwaar geschut qua lood vissen dus.,,

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *