Als de poes van huis is

De meiden gaan een weekje naar Engeland 12 december 2014 maar het stormt nogal op de Noordzee dus die zijn wat nerveus

Voor mij dus elke dag maar zien door te komen. Maar er is goed voor me gezorgd en de ijskast staat vol proviand.

De dames uitzwaaien die gaan met de boor dus over een half uurtje zitten die ook aan een versnapering aan board.

Denk dat ik de week ook wel doorkom. Wat is het weer mooi op het Haringvliet. Wel snel donker en dat zou de vangsten moeten goed doen maar niets is minder waar.

Komt goed uit want moet nog het een en ander afregelen met de MinnKota en de Hummingbird. Die praten wel met elkaar maar er komt niks zinnigs uit zal ik het maar omschrijven. alles staat met elkaar in verbinding maar of ik alle snap. Als ik dan de haven uit draai zie ik mijn maatjes Willem en Bram met hun vader Erik vissen.

Als ik dan mijn nieuwe troll stokken wil uitproberen wordt ik zo hard de kant ingeblazen dat het geen doen is om twee stokken uit te zetten. Ik verspeel dan ook het grootste gedeelte van mijn lijn op de reel en houd het voor gezien. Alleen trollen met deze wind is lastiger dan ik dacht. Dan komen Mirabel en Mario ook trollend voorbij gedag zeggen. Best druk dus op deze plas water vanmiddag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *