Zomaar een dag op de Punt

Het weer is best nog wel redelijk deze week en dinsdag eind van de dag 9 december 2014 gaan we het toch nog eventjes proberen. Dat is een weelde natuurlijk vijf minuten van de beste stek wonen.

Is het niets dan ben je ook zo weer thuis. Maar dat lukt eigenlijk nooit. Als we daar zitten komt de hele wereld voorbij en weten we weer wat er in Hellevoetsluis allemaal speelt. Praatje pot natuurlijk onder de puntgangers. Als je een paar dagen niet bent geweest valt er genoeg in te halen en voor dat je het weet zit je alweer twee uur te vissen ook wanneer het taai is. Komen er zelfs zonder hengel om achter ons op het bankje te zitten of staan. Of op de fiets en even uitrusten. Dan zitten ze daar zomaar een paar uur het is er een komen en gaan. Soort samenscholing heel gezellig allemaal.

Er worden door Leo de vreemdste capriolen uitgevoerd als die maar denkt een shadje te kunnen redden. Vooral ’s avonds na schemer wordt er nog al wat verspeelt door niet locals onder de kant en vooral met hoog water. Dan de volgende dag vooral bij laag water zie je ze liggen tussen de stenen en dan is Leo er als de kippen bij. Heeft er zelfs een telescopische vaste stok voor gemaakt met op de top een haak. Zo blij als een klein kind onder de kerstboom is die dan.

Ik mag dan vandaag onder het klessebessen meer ouwesexhostessen een mooi snoekbaars netten. Daar ben ik blij mee.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *