Herfstperikelen

Knap hoog maar het water staat stil.

Het was druk op m’n werk vandaag i.v.m. de TelegraafAktie en die leuke Sony Kameraatjes. Een hoop Fotowerk af te halen. Maar we slaan daar ons doorheen en kunnen eind van de dag nog even naar de Punt. Leo zit er al op m’n geliefde plekkie en Willem, Arie, Roy en Jan zijn er ook. Het is nog hoog water want de Haringvliet sluizen gaan pas vannacht open.

Vandaag 22 oktober 2014 als ik na vieren aan kom is het druk op m’n stekkie. Ik mag op mijn geliefde  steen gaan zitten van Leo want die wilde toch net aan de binnen kant gaan vissen meer in de haven.

Wel weer mooie plaatjes.

Vanmorgen heeft Jan de Spruitenkoning goed gevangen maar nu is het stilletjes alleen Willem heeft een paar mooie vissen gevangen maar Arie, Jan, Leo en Roy hebben nog niets gezien vanmiddag.

Maar Roy leert ons de les vandaag.

Maar dan heeft Roy het spelletje op een of andere manier door en vangt drie vissen waarvan één mooie. En wij kijken er weer naar en kunnen ze niet activeren met onze shadjes toe een aanbeet.

Die zoekt de groep en kijk eens hoe hoog water het is.

Nee, vanavond blijft het bij chillen en kijken naar de natuur om ons heen.

Weer een mooie avond.

Ik nok af en laat Roy en Leo achter. Die wachten op een telefoontje dat de nasi klaar is met kippenpootjes. Ik moet nog aardappels schillen en de zuurkool opzetten met spekkies en appel. De worst meekoken en de gehakt balletjes en karbonaadjes kruiden. Nog een hoop te doen dus bij WarungFreek als er geen vis wordt gevangen. Tja verschil moet er wezen….

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *