Als elk jaar, weer taai

In ieder geval heerlijk weer.

Als ik eind van de middag op 20 oktober 2014 aankom is het weer heerlijk weer en mijn eerste worp is raak. Een dreumes en dat biedt hoop. Er zijn natuurlijk al zat dagen voorbij gegaan dat je hier voor niets zat  behalve dan van de natuur genieten. 

Als ik eind van de middag op 20 oktober 2014 aankom is het weer heerlijk weer en mijn eerste worp is raak. Een dreumes en dat biedt hoop. Er zijn natuurlijk al zat dagen voorbij gegaan dat je hier voor niets zat  behalve dan van de natuur genieten. 

Mag ik ook een zander schaken.

Maar toch kan ik dan nog een dansje maken en een betere snoekbaars vangen. Wat een heerlijke afsluiting van de dag.

Tijd om te gaan.

Vanavond is het heerlijk rustig op de Punt en ik was zeer gelukkig vandaag met een flink aantal vissen en ook Roy was lekker bezig. Raar dat dan cracks die er elke dag zijn en tussen ons in staan niets vangen. Tja, dat is de punt, kan heel grillig wezen. Zo kan ik de Tovenaar van Joegoslavië nog herinneren van j.l. vrijdagavond 17 oktober 2014. In het weekend vissen we eigenlijk niet daar, dan is het veel te druk met vakantiegasten en die weten het talud niet in te schatten zodat ze meer vast zitten dan vissen.

Afijn we zitten er allemaal weer en Isset komt er tussen zitten. Ik krijg eindelijk een tikkie na dik een uurtje vruchteloos werpen en direct daarna pakt de tovenaar van de Punt een vis nota bene bij zijn eerste worp. Zijn tweede worp mist hij een tik op zijn hengel bij zijn derde gooi is weer raak. Wij, Ik, Leo, Chris, Jan, Arie en onze Duitse vriend zitten er bij en kijken er naar. Prachtig en na een klein uurtje nokt hij af. Dit wordt niets meer zegt hij en hij heeft gelijk want binnen een half uur is iedereen bij moeders thuis aan de warme hap.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *