World Predator Classic ’14

Het logo.

Wat een fantastisch feest gaat dat worden je moet 3 predators vangen de snoek, baars en snoekbaars op drie dagen een ander parcours en wie de van alles grootse heeft is een Nitro rijker.

Gisteren naar de informatie bijeenkomst geweest over de World Predator Classic waar Ross Honey van Angling Spirit (de organisator) een en ander heeft vertelt over het evenement.

Het evenement zal 3 jaar lang in Hellevoetsluis gehouden worden. De organisatie wil daarbij ook graag iedereen betrekken. Naar verwachting genereert dit evenement veel publiciteit. Nu al wordt het evenement via diverse links en YouTube filmpjes over de hele wereld bekend gemaakt. Eerste prijs een strijkijzer, wat een mooie Nitro weliswaar is dit een voorbeeld want de echte prijs is z’n kleiner broertje met een 125PK. Die moet nog overkomen uit de “States” maar nog altijd ongekend voor Nederlandse begrippen

Natuurlijk was de grootste Hengelsportzaak eigenaar van de regio ook aanwezig met zijn vrouw.

Ik vond de opkomst magertjes maar die er waren was de kern van de zaak. Moet nog even groeien bij die halve Zeeuwen hier in Hellevoetsluis maar dat het groots wordt dat is zeker. jammer maar tot nu toe ook door lobbyen mijnerzijds doe er nog geen Hellevoets team mee terwijl het zo’n boest geeft aan ons pittoresk dorpje. Jammer, is dat voor drie jaar, dat wel

Wethouder van Hellevoetsluis doet zijn woordje.

Hij 19 t/m 22 juni zal te Hellevoetsluis de World Predator Classic (WPC) plaatsvinden. De Formule1 op het gebied van sportvissen met razendsnelle visboten die over het water schieten en monsterlijk grote roofvissen als mikpunt. Het wedstrijdparcours omvat niets minder dan de grootse, visrijke deltawateren in Zuidwest Nederland ons Haringvliet. Inmiddels staat de teller op ruim 40 deelnemende boten met 16 verschillende nationaliteiten, inclusief Amerikaanse, Russische en Japanse deelnemers. Natuurlijk zullen ook Nederlandse topvissers meedingen om de prijzentafel ter waarde van meer dan €70.000,-!

En natuurlijk Ross Honey de organisator.

Dit exclusieve RoofvisEvent kent een spectaculaire openingsceremonie met een parade van alle deelnemende boten in de historische haven van Hellevoetsluis, waarbij een voor een elke boot aan het publiek voorgesteld wordt. Vervolgens zullen authentieke kanonnen in Hellevoetsluis het startschot geven voor de wedstrijd. ’s Avonds is er muziek op het Zuidfront

Iedere sponsor kon zijn woordje kwijt.

Sfeer proeven? Bekijk dan deze WPC videotrailer:

http://www.youtube.com/watch?v=cU–Bhx3K8M&feature=youtu.be

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *