Eindelijk goed geregeld die 12V

Leo vindt het Oké.

We zijn het natuurlijk wel zat met die 12V problemen terwijl alles aan board is maar nog niet goed aangesloten door allerlei smoesjes. Vissen is leuker natuurlijk dan al die kabeltjes trekken en solderen dus slepen we allerlei accu’s mee terwijl er genoeg op een speciale plaats staan gemaakt door Piet van de Shiffart waar de Buster vandaan komt. En klaar zijn om gebruikt te worden.

Er moeten nog zoveel kabels getrokken worden en het vissen gaat voor natuurlijk. Een hele dikke naar een zekering kast waarop dan de downriggers, visfinder, licht, o.a. om te traileren in het donker en de boeien te missen op b.v. de Oosterschelde, om de blikken worst te vinden voor een broodje,  of niet in je eigen pluggen te trappen zomers op de zeebaars als we blootvoets lopen aan board, marifoon, AIS, radio, claxon en wat allemaal nog niet meer aangesloten kan worden

Ben blij dat Leo me helpt in de moeilijke hoekjes.

Heb ik 36V nodig voor de MinnKota, de elektra motor en dan alle 12V apparatuur die eigenlijk extra is voor alle vis gemak want de accu voor de motor die natuurlijk allen hiervoor wordt gebruikt qua veiligheid want die moet het altijd doen heb je echt wat gewicht aan accu’s bij je. En sinds mijn schouder uit de kom is geweest heb ik moeite met bepaalde hoeken van mijn schouder te sleutelen dus ben ik reuze blij met de hulp van Leo die af en toe in de moeilijkste standjes die draden door de boat heen weet te trekken. Als alles dadelijk voor mekaar is met de theoretische hulp van Joop, die heeft bij de HollandAmericaLijn gewerkt eehheeu aanwezig geweest als elektricien dus weet er alles vanaf aan schepen en de AnkerMeister Erik de Superfyser als overlegorgaan moet dat prima voor elkaar komen

Heerlijk kibbeling van verse vis vanmorgen gevangen.

Dus is het deze week vanaf de kant klooien maar we komen niets te kort hoor. Vanaf de kant is er ook een visje te vangen. Want die tik op je hengel is verslavend en dan thuiskomen met zo’n rakker is fantastisch als in wat ver voor de middeleeuwen. De man is de jager en de vrouw… tja dat moet ik thuis nog even bespreken maar het is een natuurlijk en heerlijk gevoel als de pannen borrelen en onder het genot van een wijntje, biertje of Ballantines je kan zeggen tegen je gasten dat verser niet kan want vanmorgen zwommen ze nog. Je begrijp al dat ik heel veel gasten heb aan de Stamff tafel..

Reactie’s

Hoi Freek,

Ziet er goed uit.

Wij hebben onze kibbeling ook al op.

Alleen een pakje Wicky ontbreekt er nog bij

Groetjes Monica en Leo.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *