Vissen met Jolanda en John

Vandaag gaan we het weer proberen maar dan wat vroeger op de dag. Ze geven heel slecht weer op einde van de dag en je komt niet helemaal uit Nijkerk om Waldi gisteravond vissen te zien vangen. Die wil je zelf haken dus zo afgesproken. John vangt weer de aasvisjes en zo te zien gaat dat deze keer hem goed af. Kwam om 10.00 uur aan op de Camping met lekkere broodje gebakken ei met spek en het aasemmertje werd gevuld door….. juist ja Jolanda.

Maar uiteindelijk was ons emmertje boordevol en konden we vertrekken naar het Haringvliet.

Vissen is meer dan vangen.
Saampjes vissen.

En daar kunnen we eigenlijk kort over zijn. Dat vissen vangen dan.

Broodje ei, hoort erbij.

De broodjes zijn goed ontvangen maar we waren nog geen half uur op de stek of ik verloor de propeller van de elektromotor.

Weg is dus pech.

De storm die men opgaf was al flink te voelen en met witte koppen op het water wetende dat het dan windkracht 3-4 is was de boot niet meer te driften. Het zou nog heel slecht weer worden later op de dag in Nederland. En John die zijn hengel brak en liggend aan het vertikalen was met alleen zijn laatste deel. Dan wordt het tijd om af te nokken.

Eigenlijk is dit de vishouding van Martin.

Dus hop naar huis en achteraf was dat nog zo slecht niet. Moest nog een zware balk ophangen in de studio voor de pantografen waar de studioflitsers aan ophangen zodat die traploos omhoog en van links naar rechts kunnen. En John was niet te beroerd die op te hangen. Daar heb je vrienden voor nietwaar. Buiten stak de voorspelde storm los over het land en wij binnen lekker aan de andijvie stamppot en verse worst die door Dorien was achtergelaten voor 9 personen..pfffttt. De meiden waren allemaal een paar dagen naar Valkenburg (therma 2000) om zichzelf daar te laten vertroetelen en de ijskast vol achtergelaten om leeggegeten te worden. Zo vallen alle puzzelstukjes weer in elkaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *