Veel te vroeg wakker

Ja hoor.

Ja dat heb je deze tijd in de beginnende herfst je wordt gewoonweg wakker net voor dat het licht wordt. En niet meer in slaap vallen op woensdag 1 november 2023. Die Zanders roep me gewoonweg. Die tikken in je elleboog en die rammen tot in je schouder roepen gewoonweg om te gaan vissen.

Maar er zijn er veel meer in dit delta gebied die dat hebben. Donker weer, heel veel regen en harde wind dan zijn we er in dit jaargetijde. De vaste clan is er dan en om een praatje verlegen. Ben je gek het is hardtikke gezellig in het half donker hier op de Punt.

08:54 uur.
08:59 uur.
09:13 uur.

Het is allemaal kleine vis vanmorgen maar de drills zijn weer heerlijk. vooral de aanbeten natuurlijk die zijn werelds. Heerlijk zo af en toe die beuken op je top. Als dan even later RobertoVakFotografie er bij komt dan hebben we er ook nog mooie plaatjes van.

Zo ook nog een plaatje van de vertrekkende uit de haven van Hellevoetsluis. Wat een heerlijke dagen zijn het en het is nog niet over deze herfst daar ben ik zeker van. Morgen de storm Ciarán met windkracht 7 tot 8 bfr. Zuid 110km/uur en dat wordt wat te veel van het goede om hier te staan. Die slaat ik over maar vrijdagmiddag ben ik er weer om die aanslagen om mijn elleboog en schouder te ontvangen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *