In training

Zondag 30 juli 2023 naar de middag toe na VisTv fiets ik ff langs de 8vijver om te polsen. En jawel de mannen zijn in training voor woensdagochtend.

Natuurlijk JanB met zijn geliefde vaste stok. Graag zou hij dan ook op deze plek van de vijver een lootje trekken. Lekker in de zon en door de huizen uit de wind. Aan de overkant is het een stuk, een dikke jas kouder in de wind en de bomen die de zon tegenhoud. Ik zal mijn best voor em doen. Maar meestal heeft hij dat geluk wel aan zijn kont hangen om een lootje 4 t/m 8 te trekken. Nuno en Fred zitten met de Method. Dat is hun voorkeur ipv feeder of pen vissen.

Met de vaste stok vissen zou vandaag een verkeerde keuze zijn geweest. Een handvol voorntjes van een wijsvinger lang. De method was ook niet dat je de sterren van de hemel viste het snot voor de ogen vangt maar met acht voorns en blieken zou Fred dik de winnaar zijn vandaag. De andere twee method liefhebbers beide twee grote blieken. En dat met twee hengels dus dat is ook niet om een brief naar huis ervoor te schrijven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *