In het zonnetje op de Punt

Het is weer gezellig druk

Ben al een paar maanden niet geweest op de Punt maar vanmorgen zondag 2 oktober 2022 is het windstil met een heerlijk zonnetje. Het wordt toch nog laat na twee bakken koffie en een gebakken eitje. Moet mijn spullen nog bijeen zoeken maar als het zonnetje doorkomt ben ik er.

Eerst nog eventjes bijkletsen en zit samen met Leo op het bankje als ook Robert op zijn scooter er aan komt en er bij komt zitten. De vangsten zijn stil gevallen maar je komt hier niet alleen om te vissen. De gezelligheid staat voorop

Die geven van die korte tikken

Als we dan weer gaan zitten dan kunnen we alleen wat dreumesen foppen. Krijg er nog wel een dikke beuk op en dito runs maar die krijg ik niet te zien. Blijft diep bij de bodem en komt niet omhoog. Jan gaat al het schepnet halen om em te netten want die ziet ook wel dat dat wel eens een nieuw PR zou kunnen wezen maar na enkele uitvallen schiet die los

De aanhouder wint

Maar dan toch als Leo net naar huis is die heeft de avond dienst en moet nog een paar uurtjes pakken voordat die op de bus stapt. Moet ik toch nog aan de bak. Wat had ik graag die vorige willen netten en op de foto gezet maar deze rakker mag er ook wezen. Blij mee en ik gaat ook naar de koffie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *