Smaakt naar meer

Vals gehaakt

Tuurlijk na zondag ga ik dinsdag 4 oktober 2022 weer naar onze favoriete stek om een paar uurtjes te smijten met shads. Maar nu is het weer helemaal anders met de aanbeten van die zanders. Geen touw om aan vast te knopen met die glasogen. Het kan zo veranderen dat aasgedrag. Wat een uurtje later kan het weer anders zijn. Das het mooie ervan

Het is druk op mijn stekkie maar meestal mag ik zitten waar ik wil. De meeste ken ik wel en met de vakantiegangers die hier om deze tijd komen heb ik een goede relatie. Die passen wel in onze groep

Dan heb je er sport aan

Ze zijn er wel maar we kunnen ze niet trickeren. Het is wachten op een bijt uurtje en dan moet je hier uren maken. Ik vindt het gewoon leuk om zo af en toe tussen de mannen te gaan zitten. Het is meer praatje pot en zo nu en dan pak ik dan een visje

Eindelijk een tik op de top

Dan is het zo heerlijk een tik te ontvangen op vele meters lijn en kontakt te krijgen met de aanvaller. Voor dat tikkie soms zacht, dan een dreun maar ook van die natte scheten. Daar zit je voor. Er zijn zoveel aanbeten. Ze vangen hem op voordat die de boden raakt. Voel je niks maar valt de lijn slap. Ze pakken hem op en dan krijg je zo’n natte scheet og ze gaan er voor en dan is die niet te missen

Maar vaak vals gehaakt

De snoekbaarzen zitten onder de scholen aasvis. Ze kunnen vreten wat ze willen. Je vangt meer vals gehaakte vissen dan in de bek. Ze liggen gewoon uit te buiken en dan zit er zo af en toe een schub op je haak of dreg wanneer je er eentje toevallig raakt. Zo af en toe doorboort de dreg dat pantser van ze want die huid is best hard. En sterk zijn ze dan. Ik verspeel er enkele die ik wel zou willen zien. Wat een runs, meters binnen hallen en er weer vandoor gaan. Cor houd het op een snoek maar zo vaak op dezelfde plek lijkt me niet. Die hebben toch een territorium en die dikke meiden dulden geen concurrentie. Nee ik hou het op de snoekbaars maar die waren niet te stoppen. Enkele malen door de slip en diep blijven en richting Middelharnis. Je bent er ff zoet mee en dan is de dreun massief. Had ik die maar ff gezien. Gewoon vals gehaakt dus en dikke meiden..

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *