Land van Paling

Je zit er heerlijk

Het is veel te warm 27 mei 2022 in de tuin dus kan ik net zo goed achter mijn stokken zitten op Land van Paling desnoods onder een paraplu. Met de kennis van een paar dagen geleden en nieuwe onderlijnen geleerd van Marco heb ik er het volste vertrouwen in vanmiddag. Het is rustig de beste stekken zijn natuurlijk bezet maar er is nog een gaatje over tussen elektrisch huisje en het beroemde puntje

Als ik aankom zitten er al negen man te vissen. De rechterkant is helemaal bezet dus ga ik in het midden zitten. Maar als ik heb uitgepakt en de eerste korven naar de overkant heb gekeild vertrekken ze naast me bij het elektrischeteit huisje en voor mijn gevoel is dat een beter plekkie

Al die jongen begeleid door de ouders

Als ik dan gesetteld ben is het al dik na tweeën maar we zitten heerlijk in het zonnetje. Wil die onderlijnen van Marco uit testen of ik daar mee overweg kan

Nee bang zijn ze niet

Je zit letterlijk midden in de ganzen

En kijk daar heb je de volgende schooier

Deze oude meeuw loopt een beetje mank en je moet uit kijken als je twee wormen op je haak zet. Hij weet precies naast de haak die er af te jatten als je niet oplet met ingooien

Wel een goeie hulp

Er is nog weinig leven aan de overkant dus we gaan wisselen. Een hengel blijf ik vissen met wormen en dito korf met geknipte het feederen en de andere gaat ik wisselen. Tijgernoten, maïs, pellets in alle smaken, alles proberen we

En natuurlijk onder toezicht van mijn vriend

Eindelijk krijg ik een fluitert, niet dat ik die karper herrie gebruik maar van de spoel van de molen word een paar meter leeg getrokken en ik ben net aan de telefoon. Dik te laat dus want als ik de hengel oppak slaat ik een luchtledige slag.. Ships, das jammer

Joh we moeten wat veranderen in je systeem

Mijn vriendje voor vandaag vindt die wormen het lekkerst

Okeeejee ik wacht wel ff

Die gevogelte om je heen is toch wel leuk onder het vissen

Heeye goosert ben je klaar met vissen

En als ik dan een tweede fluitert te verwerken krijg ben ik bezig met een andere onderlijn te fabriceren. Zit net met een knoop te pielen tussen mijn tanden. Weer Ships dus

Al die kruimels is wel wat weinig vindt je niet

We zitten vanmiddag met acht hengelaars met verschillende hengels en technieken. Er wordt niets gevangen. Ik heb tenminste nog twee missers. Nee dat was niet best vandaag maar je kan ook in de tuin liggen. Nu heb ik tenminste gevogelte vriendjes gemaakt. Volgende week gaat het roofvis seizoen weer beginnen. Daar heb ik zin an..

Lekker hoor

Hij eet de maïs er tussen uit en de rest is voor de vogels

Hehe we kunnen weer fourageren en ons bedje opmaken

Tekst……………

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *