BP Buckaroo’s 21.4

Maandag 9 augustus 2021 heeft Theo voor mij geloot want Mike is wat later. Tegenwoordig laat ik namelijk Mike een kokertje voor me uitzoeken uit zijn zak want ik trek steevast zeven of negen. Mike trekt dus nummer 9 voor zichzelf als hij komt en ziet twee keer zijn top bewegen vanavond.

Zit ik vandaag op elf

Maandag 9 augustus 2021 is de éénna laatste competitie wedstrijd met de BP-Buckaroo’ en het wordt spannend. En wederom loot Mats een goed nummer namelijk het staartlot en de laatste wedstrijden is dat de plek to be.

Naast me zit Wilmer en pakt twee platten en een voorn op het laatste stuk van de wedstrijd en door die laatste voorn in de toeter wint hij nipt van Mike die naast em zit

Aan de andere kant zitten de gebroeders Timmermans

Mats doet weer goede zaken vandaag. Weer een eentje achter zijn naam met dik 21 kg en de rest. Tja weer het nakijken.

Ik had wel de meeste visjes want aan de overkant weer geen enkele reactie op mijn geknipte wormen en met een voertje met casters en hennep toch nog wat voorns kunnen strikken onder mijn eigen kant met de vaste stok. Was net te doen met die wind recht over het kanaal

Lijst van vandaag

Volgende week de laatste wedstrijd met daaropvolgend de prijsuitreiking in de beer op Geervliet. Altijd gezellig en reuze spannend

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.