De Buckaroo’s op LvP ’21

Deze gaat er uit

We gaan vissen op het Land van Paling in Hellevoetsluis op dinsdag 2 juli 2021 maar deze keer zeg ik af. De open haard gaat er uit om plaats te maken voor een 4 meter lange Amazone bak. Alleen weet Henny dat nog niet dus mondje dicht allemaal. Het is een sta in de weg zo’n gas haard maar die ligt nog geen uur op de kar om naar de stort te rijden of ik mis em al. Die had ik beter op marktplaats gezet om onze kosten wat te dekken. Maar dat scheelt weer sjouwen. Dat dan weer wel natuurlijk

Zo’n mooie stenen grijze vloer is ook wel mooi hoor ik zeggen. Tuurlijk maar dan gaat de houten vloer er uit. Heb dat zat gefotografeerd voor o.a. de laatste klanten Den Adel BV en Waal, hele wijken kregen een nieuwe vloer dus dat moet ik ook kunnen fixen. Voordat er mijn man is klusser wordt gebeld heeft het toch heel wat overedings kracht nodig dat ik dat wel kan.

Zo de eerste puin is weg

De Buckaroo’s hebben het veel beter alleen weten sommige het niet. Al vang je niets in het zonnetje op je bolletje. Een dag niets vangen met vissen is nog altijd beter dan een buffelen bij je baas is. Nu is de helft gepensioneerd en laten die nu vandaag de vissen vangen.

Ik krijg van Wilmer de eerste foto’s binnen

Weet niet wie er allemaal zijn want er is geen groepsfoto gemaakt maar Wilmer heeft zijn vis onder de muur vandaan gehaald.

Foto’s van Arno; Arno heeft een dag eerder voor gevist en je kan niet zeggen dat die niet z’n best heeft gedaan

Arno kon ook niet en is een dag eerder wezen vissen hoe het er voor stond. Die heeft de gehele dag naar zijn dobbertje gekeken of die maar niet onder wilde gaan. Aan zijn spullen ligt het niet, alles heeft hij geprobeerd.

Foto’s van Kees; Zo pakken de gebroeders Kees en Marco nog een paar dagen geleden beste exemplaren

Dat was anders met Marco en Kees. Op de vaste stok zulke exemplaren vangen is knap gedaan. Allemaal op de worm horen we later. Met voorvissen dus een paar dikke vissen maar moesten het op de dag supréme ook zonder doen. Geen één enkele aanbeet. Wat kan het verkeren de ene dag of de andere. Het blijft vissen anders hadden ze het wel vangen genaamd

Foto van Kees; Harry met zijn mooie vangst van de ochtend

Terwijl dan Harry naast de gebroeders zich nergens van aantrekt hoe de vangsten bij de buren verlopen en zijn eigen gangetje gaat en wel weer een mooi exemplaar pakt. Het kan raar verlopen.

Foto van Mike; Dit soort spiegels op de vaste stok is feest

Het is niet wild vandaag niet iedereen zal zijn karpertje vangen maar Mike heeft er da toch eentje kunnen netten. Alle vis zit in de bovenste waterlaag achter elkaar aan. Zal de voorjaarperikelen zijn en dan hebben ze weinig trek in voedsel. Zijn ze met heel andere zaken bezig

Ik schiet al aardig op

En ik, ik schiet al aardig op. De open haard is verleden tijd. De vloer van de voorkamer is er uit. Nu nog alle stenen er uit halen en een beetje vlakken. Zijl er in. tien tot 20 cm zand. Dan van dat piepschuim platen als isolatie en beton er op. Uit laten harden. Dan misschien vloerverwarming daar zijn we nog niet uit en de afwerkvloer kan er dan er op. Kunnen we eindelijk laminaat of tegels gaan uitzoeken. Zijn we al wel een paar viswedstrijdjes verder…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.