Buckaroo’s 19.3

Nr negen was dus weer vrij.

Het gebeurt me niet vaak maar een wedstrijdje vissen met de BP buckaroo’s gaat niet lukken vanavond dinsdag 28 mei 2019. Zal je zien natuurlijk dat er deze keer wel leuk vis wordt gevangen door alle deelnemers. Ik zit dan ook diep in zak en as en moet me vermannen de rest van de week met m’n leven of dit wel zal goed komen.

Gelukkig krijg ik van Mike een verslag van de wedstrijd met de uitslag en zal vragen of de rest misschien een fotootje heeft gemaakt;

Het verlag van Mike;

Zo dat is 3, iedereen vis en wat voor vis. Marco tot nu toe de grootste brasem van 59 cm. Wilmer net vol brasem. En Tjeerd en Nico eindelijk hun vis!!!

Theo was dit keer de Sjaak, en was met kanis en vlonder is zijn geheel in het water gegleden. Theo moet schade nog opnemen maar telefoon is ieg weg. Theo stond tot aan neusvleugels in water en hoop dat hij geen kou heeft gevat.

Iedereen bedankt voor hulp en droge kleren. Ook weer les voor ons om reserve setje mee te nemen.

Theo zijn leefnet was gekraakt maar diverse hebben 2 flinke brasems en handjevol voorn voorbij zijn komen, ik heb gewicht afgemaakt op 2500gr. Dinsdag 4 juni is de volgende!

Gr Mike

Dit maakt de avond helemaal goed, daar heb je een maatje voor.

Leuk om nog even te vermelden dat de 23740 het tweede hoogste gewicht is , Arno heeft dit nog op zijn naam staan met dik 25 kilo.  Maar een waardige prestatie !!!!!

Gr Mike

Reactie’s

Hoi Freek,

En dan krijg ik het berichtje van Mike omdat ik verhinderd ben dat ik waarschijnlijk weer op 9 zit. Hahaha

Op 29 mei 2019, om 14:53 heeft m.piepenbroek <m.piepenbroek@chello.nl> het volgende geschreven:

Oke freek plekkie 9 was vrij1( lol)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *