Nieuwe Solix 12 inregelen

Maar ook nog een mooie beuk erop.

Wel FF een hengel uit gegooid om een snoekbaars te foppen maar iemand anders trapte er in. een mooi dame. Ook niet verkeerd natuurlijk en na een heerlijke dril op een shadje aan een 10LB 4,5 kg Sulfix lijntje toch kunnen landen. Op de foto ermee is lastig in je eentje.

Eindelijk vanmiddag 3 november 2018 m’n Solix 12 afregelen. Doe ik ff in een middag denk je dan. 2D, 3D en Diepte doet et nog niet. Kan ook de meters en de tijd niet instellen. Zal toch Marco een paar uurtjes langs moeten komen… Wel FF een hengel uit gegooid om een snoekbaars te foppen maar iemand anders trapte er in. Ook niet verkeerd. Bij de helling was het een gezellige chaos zoals je ziet. Tja er zit geen rem op verduidelijkt me een van de meiden en voordat ik kan traileren met de wind in de rug lig ik vast tussen de zeilbootjes. Gezellige boel dus met een lekker muziekje je spullen opruimen. Ik op visite naar Kees en Yvonne op Goedereede en voor de jeugd zal het denk ik laat worden in de Kerkstraat nadat ze zijn opgewarmd want ze rennen nu nog steeds over het plein om warm te worden

Reactie’s

Hoi Freek,

afbeelding-19

Facebook

Wim Arkenbout heeft gereageerd op je bericht.

afbeelding-81

Wim Arkenbout

3 november om 21:35

Als alles werkt, hoor ik het graag…..

afbeelding-19

Facebook

Jan Glimmerveen heeft gereageerd op je bericht.

Jan Glimmerveen

4 november om 09:26

Leuk vissie freek 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *