Verkennen HV voor WPC 2017

Kleine selectie van wat we uit proberen.

Maar het is geen straf om met dit weer op het water te zijn 5 juni 2017 en van alles uit te proberen. Nee heerlijk is het vergeleken met vorig jaar. nu maar hopen dat het weer wat inzakt want een golfje op het water en 21 graden is wat warm water voor de predators. voor de aas vis is dit prima. Veel alg groei en in het eerste stadium zit daar veel voedsel in voor deze jongbroed. Het Haringvliet zit er vol mee. Een goede zaak dus.

Wat een vis is er overal maar om ze te vangen is wel wat anders. Alles halen we uit de kast maar we kunnen ze niet trickeren. Gaat een zware dobber worden tegen die Lowrance apparatuur. Wat een mooi spul is dat om de vis te vinden.

En het lukt soms.

Ulf pakt nog een mooie snoekbaars midden op de dag en dat is positief op deze stek en dat is het dus weer voor vandaag.

Pinkster 2 zat de vis allen boven in op het Haringvliet. De snoekbaarzen plat op de bodem waarschijnlijk door het dalen van de luchtdruk. Daarom moeilijk te activeren en overal, echt overal aasvis van oppervlak tot wel zes meter dik. Nu twee dagen rust vanwege het onstuimige weer en er is nog genoeg te doen aan de Bassbister dus vervelen doe ik me niet. Maar dan weer volop in training voor een beter plaats dan vorig jaar. We gaan er voor…

Zal moeilijk worden tegen dit Lowrance team want het lijkt dat ze de stekken hebben gevonden. Krijgen van Christiaan nog wat foto te zien. Dat wordt een zware dobber voor de BassBuster.

De BassBuster heeft een weekje gezelschap.

De boot van Oliver blijft in Hellevoet en Ulf neemt em mee naar Duitsland. Ik heb er echt zin an en kan niet wachten tot m’n maatje John er is en we kunnen gaan oefenen voor de wedstrijd. Ik heb vis drang en slaap slecht. De grootste vissen vang ik maar dat is ‘s nachts en niet op het Haringvliet….

Reactie’s

Hoi Freek,

afbeelding-19

Facebook

Christian Wieneke heeft gereageerd op je bericht.

afbeelding-15

Christian Wieneke

5 juni om 11:34

Cool time mate!

afbeelding-19

Facebook

Arno Borsboom heeft je genoemd in een reactie.

Arno Borsboom

6 juni om 16:05

Come on Freek Oosterhuis

afbeelding-19

Facebook

Inge Lugtenberg heeft gereageerd op je bericht.

afbeelding-38

Inge Lugtenberg

6 juni om 17:44

Je kunt het !!!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *