Verkennen HV voor WPC 2017

En weer komt hij mee tot aan het oppervlak en dan…. los.

Zondag 4 juni 2017 is het gezellig rond Hellevoet. Het weer is fantastisch en met de muziek vanaf de wal is het lekker vissen langs het talud voor de vuurtoren tot aan de werkhaven. Maandag 5 juni 2017 gaan we vissen en proberen de apparatuur in te zetten om een predator te vangen. Baarzen en snoeken laten zich niet strikken ik denk dat dat moeilijk gaat worden aan deze kant van het Haringvliet

Zondag 4 juni is het gezellig op het Haringvliet. Warm weer met een zonnetje je moet echt smeren deze dagen om niet te verbranden.

Tis voor iedereen heerlijk op deze grote plas water.

De apparatuur werkt en de schoonheidsfoutjes als hoofdmotor moet echt neutraal staan als je een route in zet op de elektromotor… De palen om op de ondiepten te ankeren moeten dus ook uit staan als je een route in geeft en al dat soort kleine dingen maar je zoekt je rot wat je verkeerd doet als het niet werkt. Staat per ongeluk de bilge pomp aan en zoek je je een ongeluk bij de accu’s waarom ze vandaag zo’n zoemend geluid geven. Van dat soort dingen kom je dan tegen.

Geloof dat we er wel uit zijn met die nieuwe apparatuur.

Morgen gaan we weer vissen met twee boten want de apparatuur hebben we nu aardig onder de knie. Ben wel enigszins jaloers er op. We dobberen eind van de dag nog eventjes voor hellevoet de avond in want de muziek en gezelligheid schalmt over het water heen. We krijgen nog wat aanbeten maar ze zijn moeilijk te vangen. Overal bergen aasvis en de rovers zijn met een water temperatuur van 21 graden moeilijk in beweging te krijgen. Veel aanbeten mis je gewoon of ze spugen de shad bijna in de boot als ze meekomen en aan het oppervlak verschijnen van wat maak je me nu met dat rubber…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *