Laurence Team Europa

Het is niet het beste weer voor een plaatje maar we doen ons best.

Of ik woensdag middag 3 juni 2017 een fotootje kan maken van het nieuwe Lowrance Team. Ik denk dat dat wel zal lukken. Natuurlijk gaat dat lukken. Het gaat om één promotie foto van het nieuwe team om zich te presenteren. Volgende week komt de fotograaf van Lowrance om een serie te maken.

Ze liggen al te wachten op de afgesproken tijd voor de haven want ze hebben de gehele ochtend gevist. Ik kan pas vanmiddag op stappen. Op zaterdag is het de drukste dag in de winkel en moet ik Henny helpen opstarten maar vanmiddag kan ik mee vissen met de mannen. Maak vast een plaatje maar ze hebben hun reddingsvesten nog niet aan. Dus aan deze foto hebben we niets.

Die nieuwe look op de boten ziet er goed uit.

Je ziet op het water al van verre deze boten varen. Weliswaar witte letter op een blauwe achtergrond maar van verre is dit duidelijk te lezen.

Plaatje is wel gelukt met een 20mm objectief.

Ze laten me eerst mijn gang gaan. Dit wordt em dan en in een kwartiertje zit ik weer in de auto om m’n hengels te halen.

Ff afspreken waar ze me op pikken.

Nog eentje met duimpje omhoog met alle veiligheid voorschriften als ik wil vertrekken. Jammer dat ze niet allemaal dezelfde kleding aan hebben. Maar zelf hadden ze dit in gedachten als foto.

Inpakken en weg wezen.

Ik speer naar huis want heb wel zin om vanmiddag te vissen. Weer eens wat anders om je tijd door te komen….

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *