SizMic ontmoet DullShad

Dull Shads van 13cm met een verschrikkelijke mooie aktie.

We gaan vandaag de wierbeden bestoken op het Haringvliet met grote shads en dito haken.

En heb wat in mijn hoofd aan ideeën wat ik nog allemaal heb liggen. Veel overgehouden van de trippen naar Indonesië. Nee dat mak ik mijn leven niet meer op dus eens kijken of ik er hier ook wat aan heb op die grote plas en zijn rivieren. Ons deltagebied dus

Detailfoto.

De haakpunt dus verstoppen zodat we geen wier en planten haken. Dat is het hele idee. Maar je gaat op groot wild, die groene dames die in de planten staan. Hebben we nu genoeg gewicht om te werpen. Lichter als 20/100 gevlochten lijn wil ik niet gaan. Geheid bij een aanbeet dat je een hoop planten zal mee moeten trekken

Detailfoto.

Deze haken werken in ieder geval fantastisch met deze shads. Voorin onder de kop ook een gleufje gemaakt en de haak valt er precies in. Gleufje maken aan de onderkant daar wacht ik nog even mee want als ik voor de haakpunt de shad in duw ligt gelijk de haakpunt bloot. De uiterst zachte en flexibele beweeglijke rubber werkt volgens mij perfect zo

Bij aanraken schuift de haak gelijk naar boven en kan dan inhaken bij aanslaan. We gaan het morhen zien. Moet er eerst een aanbeet zijn natuurlijk

Natuurlijk vergeten we de poppers niet mee te nemen.

Poppertjes gaan morgen ook mee die werken altijd langs de wierbedden. We willen nu met mijn nieuwe speeltjes dwars door de wierbedden vissen

Ook de grote jongens nemen we mee.

Deze zijn nog over uit de vakantie doos ook in Indonesië gebruikt.

Deze heb ik al eventjes en gaan we ook gebruiken.

Kikkers met en zonder geluid (ratel, een buisje met kogeltjes gelijk ook werpgewicht). Die kan je zeker te weten over de wierbedden trekken. Zo af en tioe laten rusten op een lelieblad. Nee heb er zin an

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *