Eind is in zicht

Ik zit me suf te rekenen en kompas,- werkelijk behouden,- stroom,- en grondkoersen uit te zetten.

Gisteren 15 november 2012 de laatste cursusavond van Jaap gevolgd dus nu moet het volgende week donderdag in Dordrecht bij de Vamex gaan gebeuren. Het valt niet mee en moet nog wel wat uurtjes maken dus van vissen even geen sprake voor deze cursist.

Ik zit nu nog met de proefexamens rond de 35 punten en dat is kiele kiele. Moet je een beetje geluk hebben met welke vragen ik krijg en daar wil ik het niet op wagen. Maar gelukkig heb ik hulp van de AnkerMeister. Erik kent alles zo’n beetje nu uit zijn hooft want die probeert het bij mij er in te stampen dat heeft ff tijd nodig zodat hij ook weer alles drie keer onder ogen krijgt. Karel en Floris zijn al wat verder dan ik die zitten dik boven de veertig punten dus die zijn er al bijna. 50 punten is maximaal en je moet er minimaal vijvendertig hebben om te slagen

Nieuwe accu’s gekregen van Willem.

Gisteren hebben we ook de laatste hand gelegd in de BassBuster en de nieuwe accu’s staan er weer in. Leo heeft de laatste bouten vast gedraaid want die zaten op zo’n plek dat ik met mijn maatje handen niet lukte deze vast te draaien

Die zijn weer netjes opgeborgen

Maar de accu’s zitten weer prima op zijn plek lekker laag geplaatst in de boot want het is alles bij elkaar een flink gewicht en vooral zo staan ze niet in de weg

Volgende karwei de downriggers plaatsen.

Zodra papiertje VB-A in de pocket zit ga we beginnen met de Cannon MAG20ts downriggers te plaatsen want daar zijn mijn verwachtingen hoog gespannen over. Eerst eens uit testen op het Haringvliet en dan op naar de zalmen

Reactie’s

Reactie’s

Freek,

ik zal voor je duimen, heb een grote, dus dat scheelt mindens 1 puntje.

De rest moet je zelf doen:)

Oh ja, hoe was de uitslag ook al weer voor het 1ste vaarbewijs, ziedaar…

Succes en even volhouden.

Je kan het.

Waldi

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *