Van Alleen naar Overdruk

Eindelijk begonnen aan Vaarbewijs aanvullend.

KK+Deviatie=MK+Variatie=Wk+Drift=BNK+Stroming=GK = wat ik in mijn kop moet stampen. Heb gisteren hulp gehad van Erik en we hebben gestudeerd vanaf een broodje ei met ham, kaas en bacon zal dus van ±11.00 uur zijn geweest tot 14.00 uur maar het valt niet mee

En vandaag woensdag 17 oktober 2012 na een leuke winkeldag met eindelijk een oplossing voor mijn lekkage van het dak wat gemaakt is door Waal ook geen kleintje dus denk je dat komt prima voor elkaar Pfffttt ben ik het zat en geeft de brui er aan ik ga iets voor vijven naar de Punt. Waar niemand is maar dat duurt niet lang. Na mijn eerste worp komt Jan Nieuwland de spruitenkoning al aan die kan je hier uit tekenen op dit stukje vierkante meter van Nederland helemaal verkocht is die. Waldie zei gisteren nog dat die snel het spelletje door had, eerst was het enkele jaren geleden wat is dat, hoeveel gewicht heeft dat loodje, is dat een shadje, welke gebruik je en nu geeft hij waar ik vandaag zelf bij staat vandaag les aan twee vriendjes waarvan er eentje logeert en helemaal uit Utrecht komt. Fantastisch toch dat vissen. En dan is het eindelijk raak na een half uurtje maar het is een losse. Ben hem na een paar meter dril kwijt. Jammer zegt Jan. Ze zijn er dus wel en we gaan flink wisselen van kleuren en gewichten om vadertje glasoog te trickeren tot een aanbeet al is het maar uit verveling. Maar dat werkt niet vandaag en in een half uur staan we schouder aan schouder. De clan is er, wat Duitsers die wel heel stil zijn na gister (4-0 voor en nog net 4-4) die zijn elk jaar hier op vakantie dus die kennen we inmiddels ook wel, een Poolse kantikaler die ons al wat wijn en wodka heeft laten proeven en dat is zo sterk dat je moet oppassen met uitademen. Als je het binnen houdt natuurlijk want bij uit ademen komt gelijk de DCRM uitmeten. Een gemaileerd zooitje dus alles bij elkaar het is net een theekransje. Beregezellig zo met een mannetje of tien en ik geloof niet dat iedereen elkaar verstaat maar de Clan de Buckaro’s van de Punt redden zich wel. Ik ben dan de gelukkige en pak een “maatje” en vis van in de vijftig maar duidelijk een mannetje slank en gaat terug zijn moeder halen.

Isset in aktie.

Dan plotseling krijgt Isset een beuk er op bij het binnenhalen en die hoef je niets meer te vertellen. Dat is de oudste buckaroo van de punt en heeft iedereen voorbij zien gaan en zegt dat is die snoek. Die zit hier zijn kostje bij elkaar te rapen en is niet weg te slaan

Onze duitse vriend schept hem wel even.

Natuurlijk wensen we onze Punt snoek want iedereen heeft hem nu wel gezien de beste wensen en weer gaat hij aan de andere kant van het talud te water

Het blijft een mooie rakker.

Ik vang nog en dreumis en krijg nog eind van de avond een dreun en ben mijn staart kwijt natuurlijk van de Fox maar ik kan me scharen in het rijtje vandaag want Jan die er ook een beuk op kreeg met noppes en heeft ook een shadje overgehouden zonder staart. Leo helpt me uit de brand met een splinternieuwe Fox voor de ingewijden gewoon een Mann’s maar het mag niet baten. Ach een losse, twee snoekbaarzen en een afgebeten staart de dan de dreun heb je dan in iedergeval gevoeld is niet slecht vandaag. Daar moeten we het dus mee doen vandaag. En die formule … KK+Deviatie=MK+Variatie=Wk+Drift=BNK+Stroming=GK = … daar moet ik zeker nog wat aan gaan doen want Erik controleert me wel. De telefoon staat rood gloeiend..

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *