Tegen beter weten in

Die heeft de shad gemist.

Het is op zondag 3 juni 2012 lekker weer en het kriebelt natuurlijk. We hunkeren naar die dikke aanbeten die je voelt tot in je schouder maar daar moeten we nog een paar maandjes op wachten. Maarja het seizoen is net open dus je gaat tegen beter weten in naar je stek. Meer klessebessen dan beuken op je shad dus in het begin van het seizoen op onze stek.

Ik zit er ook alleen en dat weet je dat de vangsten magertjes zijn en na een uurtje heb je het dan wel gezien. Het weer is te mooi en te vroeg in het seizoen. De vissen zijn nog moe van het paaien en bewaken van de nesten.

Eentje van vorig jaar.

Ik ga er vandoor en fiets door de vesting terug naar huis.

Maar even de vereniging bellen maar ze weten het al en de vis wordt later geruind.

Altijd een rot gezicht.

Hij is al eventjes naar de eeuwige jachtvelden want een rat heeft er al een oog uit gegeten.

Dan zie ik liever dit.

Fiets nog eventjes langs Ageeth en Waldi om de dag door te nemen zal ik maar zeggen.

Dat wordt smullen.

En onder de borrel wordt er gekookt door de heer des huizes. Ik krijg trek erdoor. Wat ruikt het allemaal lekker in de keuken. En al snel zit ik weer op de fiets richting mijn duifje..

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *