Zoals belooft gisteren

Wat een mooie boot is dat dan.

De Denemarken Gang op halve kracht. Zoals afgesproken gaan we 30 december 2009 de boot invissen van Floris op het Haringvliet. We, Waldi de Bassmeister en ik zij de gek waren al vroeg bij, het was nog maar net licht 09.30. Maar de TrouthBuster 2 lag al in de mist op het Haringvliet te vissen op de stek.

Wij waren weer vroeg wakker want morgen vissen en vannacht slapen gaat niet samen maar Floris slaapt dan volgens mij helemaal niet. Komt misschien goed uit met die kleine van een paar weken. Kan die gelijk van Janke de voedingen overnemen en geven. Afijn Floris en Peter die nog een bijnaam moet verdienen lagen dus al te dobberen en beide één aanbeet gehad. Dus vlug de Linder erin zodat we meekonden doen.

Snel traileren.

Moet zeggen dat het afzien was. Na 9 tot 20 meter te hebben afgevist het eerste uur beide weer zo’n geniepige zachte aanbeet op 29 meter!!!. Als je niks voelt en ziet op de fishvinder de scholen witvis zo diep zie liggen probeer je daar op die diepte wat te vinden maar met die kou heb je weinig gevoel aan een dun draadje op 30 mtr. Ik denk dat we er vele hebben gemist. Toch weer op grote sjets de mooie exemplaren gevangen terwijl ze toch kleine, vooral baars uitspugen. Maar met klein sjets geen reactie. Misschien waren ze toch beter te activeren op agressie. Voedsel was er in ieder geval genoeg. Tjonge wat een scholen witvis op de bodem. Het was niet wild, een uurtje of twee lekker gevangen voor NO af en toe wind 4 en de tijd voor het jaar. Veel lossers vanwege de grote diepte want je probeert de vis toch zonder caisson problemen boven te krijgen.

De nieuwe boot van Floris vaart prima.

Floris moest om 15.00 uur thuis zijn en ging er uit. Wij hebben het nog een half uurtje geprobeerd op een nieuwe stek. Toevallig een mooie richel gevonden met dank aan de wind.

Toch nog wat aanbeten.

We lieten ons door de wind afdriften en kregen nog wat aanbeten maar toen hadden wij het ook wel gezien. Op naar de erwtensoep met worst en hutspot met klapstuk na van mijn zusje. HhhMmmmmm.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] aan board.. Zoals belooft gisteren Een geheel lege parkeerplaats, dat heb ik hier nog nooit […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *