Je kan nooit weten

Je zit er nooit alleen.

De vangsten lopen al achteruit op onze stek zoals elk jaar. Geen aasvis geen predators. Maar niet gaan vangt zowiso niet dus gaat toch nog eventjes als mijn werk af is dinsdag 6 oktober 2009

De laatste dagen was het weer goed vertoeven op de Punt. Ons vaste kant stekkie. Natuurlijk is dit werelds vijf minuten van je visplek af wonen. Even na je werk, voor je werk, na je eten en just voor… Als het na een half uurtje niets is vertrek je gewoon. Morgen weer een dag. Weet dat Leo ook komt en Arie is er al met Hugo op het puntje.

Omdat die zo mooi is en dan heb ik het over de Zander.

Na zulke goede weken loopt het weer af. Altijd begin september als de eerste bladeren vallen dan moet hje er zijn. Nu is het een maandje taai vissen aan de rand van het Haringvliet maar zo dadelijk als het kou wordt en er meer water naar beneden komt vanaf onze oosterburen zullen de vangste weer omhoog knallen. Een dipje rond kerst en oud en nieuw. En dan eind februari is het hier weer bal. Vanavond vangt alleen Leo een foto waardige glasoog. Wat een bak is dat dan. Gefeliciteerd maatje. Die gaat in de boeken op de BassBusterAvonturen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *