Nog maar eens proberen lijkt me een goed idee

Het is vandaag een stuk frisser

Nog maar eens proberen op 3 mei 2009 maar het weer was nu wel heel wat anders dan twee dagen geleden. Kouder en wat erger was meer wind. Een motor in welke vorm dan ook is uit den boze op het Oosvoornse Meer.

Het komt hier op spierkracht aan. Maar het is vandaag niet te doen tegen de wind in. De plug moet sneller door het water gaan. Werpend gaat nog maar van trollen is geen sprake.

AVI. Filmpje. Zodra ik snap hoe je die plaatst ..
AVI. Filmpje. Zodra ik snap hoe je die plaatst ..

En als we dan na een uurtje tobben een forelletje vangen houden we het voor gezien. We hebben in ieder geval niet geblankt (blanken = niets vangen) waar we beiden blij mee zijn.

Wie het kleine niet eert

Hij is niet groot maar toch. We zijn door de wind iets te ver door gedrift op het meer dus steken we (roeien) over naar de kant zodat we het laatste stukje kunnen we lopen.

Nieuwste Mercury

Onderweg naar huis willen we gaan kijken hoever ze al zijn met  de Maasvlakte 2 of beter gezegd of de blokkendam nog bestaat. Of we misschien kunnen kijken bij die nieuwe garnalen kwekerij maar dat houden ze dus super geheim. Wel interessant natuurlijk om met afvalwater van de centrale van Eneco, dat warme water te gebruiken om garnalen te kweken. Zou daar graag eens rondkijken. Daar staat nu ook het bezoekerscentrum en die is toevallig vandaag voor het eerst open voor publiek. Wij natuurlijk naar binnen en kan ieder aanraden om er eens heen te gaan. Hartstikke leuk en vooral het zien hoe ze vorderen met opspuiten van het zand. Beter gezegd hoe het gaat worden. Voor de rondleiding waren we net te laat en om nu een uur er voor te wachten daar was de interesse nog niet voor. Misschien een volgende keer. Maar mijn nieuwe Mercury moet natuurlijk brandstof hebben dus gelijk wat warms genuttigd. Was heerlijk. Twee vliegen in ….

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *