Op de zeeforel nu buiten

Best lastig alleen in de boot een foto maken.

Trollen aan de binnenkant daar lukt het maar met dit mooie weer op 23 april 2009 gaat ik het met de Linder proberen aan de buitenkant van de Haringvlietsluizen. Moet toch beter gaan lijkt me.

Voor de sluizen is het diepste punt en het water het koudst met dit weer schat ik zo in maar na een paar trollend met dieplopende plugjes niets oplevert gaat ik toch proberen het op de zandplaten.

Voor de sluizen Avi filmpje.

Het verkennen van water gaat altijd veel tijd zitten maar het is heerlijk op het water. Jammer genoeg heb ik de filmkamera aan gezet en met de nieuwe opbouw van de site moet ik uitzoeken hoe het de minste ruimte in neemt zodat de site niet aan snelheid teveel inboet.

Leuk, leuk leuk.

Op de platen lukt het prima. De linder zoeft er net over heen en zo af en toe de motor omhoog trekken om niet vast te lopen.

Ook die dus.

Dus ook die krabben kunnen een trollende plug pakken. Fascinerend.

Eigenlijk wil je ze in een aquarium doen.

Zo af en toe werpen over de platen heen en je plug lekker laten stuiteren over de banken werkt tenslotte het beste. Stukje trollen en waar je denkt dat het stroomt tussen de banken door werp ik eventjes en zoek ik weer verder. Kan er toch niet haken dus dat zal op herhaling moeten met andere haken of plugjes. Ik henb een heerlijke middag en zie de strandgasten op loopafstand. Tenminste dat lijkt het. Het water is hier nog geen meter diep voor Oudorp.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *