Uitgenodigd in Nijkerk

Eindelijk een mooie groene rakker.

Lang weekendje Nijkerk en gaan we op maandag 7 juli 2006 tuurlijk ff vissen in de omgeving. John weet zijn stekken wel in deze buurt, zijn thuiswater te vinden.

We zijn al vroeg op pad maar kunnen geen potten breken vandaag. We gooien ons een tennis elleboog maar het wil niet lukken een aanbeet te forceren. Zowel in de polder als open water we kunnen ze niet vinden

We zijn zo blij als een klein kind.

Bij het gemaal zien we wel heel veel aasvis maar daar waar je de predators verwacht mag je niet vissen. Dan nog maar aan de buitenkant en gelukkig blanken we niet om 22:19 uur en vangt JohnieBoy alias Guus een mooie snoek. Snel een plaatje maken en we nokken af naar een warme chocomel met slagroom.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *