VethsVK 23-01; Veths beginnen vast

Foto van 28-09-2022.

Woensdag 15 maart 2023 beginnen de veteranen zich weer te roeren voor de voorjaar competitie. En wel de 8vijver is de plek van het strijdtoneel. Ik laat het nog even aan me voorbij gaan. Het is de eerste dag overdag boven de 6 graden en dat geld ook voor de watertemperatuur. Die zal er nog dik onder liggen.

Dus ik slaat deze eerste wedstrijd dag dus over. De foto boven is van vorig jaar en plek. Krijg wel de meldingen binnen van Jan Jobse hoe het er aan toe gaat en pas om kwart over tien vangt Nuno de eerste brasem van de dag

Foto’s van de nieuwe Commissaris van de veteranen Nuno

Gefeliciteerd Nuno de eerste platte van 2023 voor de Veteranen is een feit

De stekken met R als laatste als we met meer dan 12 zijn.

Wel fijn dat Jan me informeert zodat ook waar ik niet bij ben in de notulen zijn bijgezet

En de uitslag van Jaap. Dan is het bindend. Die zet alles in de PC nadat Jan het aan de kant heeft opgenomen. Hoop wel dat er en kopie meedraait zodat het voor het nageslacht bewaard blijft wat er zich hier allemaal afspeelt. Moet er niet aan denken als die kennis verloren gaat van die veteranen…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *