VethsVK op het Voornse Kanaal

Nog nooit gezeten en ziet er prima uit

Kees mocht het zeggen en heeft het Voornse Kanaal gekozen met de hoge nummers. Dan tellen ze van af nummer twintig terug naar Tja is dat nu negen of tien met elf man.

Er blijven in ieder geval twee nummers over en dat is elf en twintig. Hilarisch wordt het helemaal als Nuno zich er mee gaat bemoeien. Die heeft nummertje tien getrokken en krijgt Martin naast zich met nummer negen. Kunt u het nog volgen dan wordt het nog bonter.

Die zich dus hebben afgezegd bij Jan Jobse voor vandaag

Heb je nummer negentien en dan mag de laatste kiezen of die elf neemt of twintig. Je begrijp dat driekwart het niets kan schelen waar je zit maar er zijn fanatici erbij en dat is kasie voor Joop en de BassBuster. We gooien wel wat hout op het vuur en zo wordt het nog laat met een afzakkertje aan de waterkant

Jan zit naast me aan de rechterkant.

Want over de wedstrijd valt weinig te vertellen. Wat een slecht einde met een heel mooi begin vandaag

En links de rest van de VethsVK

Want we zien overal vissen springen. Dikke kolken op het talud op elf meter. Waarom de vis omhoog komt is nog een raadsel. Voorntjes zwemmen af en aan een meter uit de kant. Dat wordt een heerlijke ochtend vissen

En dan wordt het stil aan de andere kant

Ik ben nog niet helemaal klaar als de toeter gaat maar zie gelijk Martin vis vangen en naast me vangt Jan ook gelijk een mooie voorn. Eerst toch maar aan de overkant een voerplek maken en trek er een paar korven leeg. Worm er aan en de volgende korf eventjes laten liggen. Naast me pakt Jan weer een leuke voorn maar pak ik een bliek of nog mooier een brasem dan loop ik dat wel in op em. Om de vijf minuten breng ik wat voer en verander van aas. Maden zijn meestal leeg gezogen en de wormen worden niet genomen

Praatje pot

Kees heeft ook nog wat plaatjes geschoten en die gebruik ik graag in het BassBusterAvontuur. Zo zien we hier Wim na een enerverend dag op het water van de Bernisse met de fluisteboot en het avontuur gisterenavond, bijkomen van de chinees. Nee was een heerlijke dag met de VethsVK met de fluisterboot. Moet je ff een verhaal terug voor de details.

Warempel ik bem er ook bij

Bedankt Kees voor de foro. Is dat concentratie of ik weet het niet meer want zo’n dag was het. Waar is de vis gebleven. Wat kan ik nu nog doen

Er valt weinig te wegen bij mij

Ik vang gelijk ook een mooie voorn en dat is het voor vandaag. Wisselen van onderlijnen naar steeds kleinere haak en dunnere lijn levert een baarsje op van vijf cm. Alle vis is weg. Toch als de korf valt krijg ik tikken op de top en slaat ik gelijk dan zijn de maden leeg. Op de elf tot negen meter lijn daar zie ik helemaal niets gebeuren. De vis is gewoonweg vertrokken. Vanmorgen nog zoveel activiteit op het water maar nu is alles doods

Jan wint vandaag

De vaste stok zijn de winnaars vandaag in het eerste kwartier moest je ze vangen. Na een half uur was al het leven onder water verhuist naar elders. Hoe kan dat zoveel leven en na een half uur alles verdwenen

De stand van vandaag

Dan wordt je met een leuke voorn en twee baarsjes derde samen met Martin. Tuurlijk het was heerlijk weer en droog. Gezelligheid staat voorop en nu staat ik voor een delemma. Ik moet zeggen waar we gaan vissen volgende week. Wordt dat de achtvijver of het Land van paling. Dat ik nog een zeelt moet vangen met de de prijzenpot van Jan Jobse kies ik voor de 8Vijver. Daar heeft ook een een ieder de meeste kans op een visje. Rondom in een vijver vissen is meer kans dan op een recht stuk waar de kop en de staart de meeste kans hebben op een kromme stok

Uitslag van Jan Jobse voor vandaag 21 sept 2022 1 Harry 1200 gr 2 Jan de B 1025 gr 3 en 4 gedeeld Martin en Freek 625 gr 5 Jaap 525 gr 6 Kees 475 gr 7 en 8 gedeeld Fred en Nuno 425 gr Joop en Wim geen vis en 9 punten De afschrijvers elk 11 punten..Freek heeft helaas nog niet gezegd waar we volgende week gaan vissen.Ik verwacht zelf weer volgende week aanwezig te zijn

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Een reactie van Remco

De hengelsportvereniging van Brielle zaten aan de overkant bij het oude zwembad te vissen.

Bedankt Jan namens de Goldies

Zeg altijd tegen de mannen gooi die casters en maden niet weg na de wedstrijd want mijn vissen lusten die wel. Deze keer een bak vol van Jan de Hagenees gekregen. zoals je ziet vonden ze het weer heerlijk tussen de korrels door. Ze zijn er dol op

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *