BP Buckaroo’s 22.5

Denk dat nu een lidmaatschap heb op nummer 10

Dinsdagavond 28 juni 2022 gaat ik weer met de Buckaroo’s op stap. De competitie speelt zich af aan het Voonse Kanaal ter hoogte van de oude Bieb. Als die bezet is zitten we net naast de groene brug ter hoogte van Brielle en Zuidland

Jawel ik trek weer nummer tien en rechts naast me zit weer niemand en net als vorige week zit op twaalf het kopnummer Mike

I.p.v elke week op 9 nu op 10

Valt deze week weer op de eerste nummers zitten allemaal in het midden. Harry naast me op 9 Tjeerd op 8, Marco pakt 4 en Mats op 7, alleen Theo, die 3 pakt en Mike dan op 12. De rest die wat aan de late kant zijn vullen de rest op. Piet opn 6 en Kees op 5

Ik doe het nog niet eens zo slecht

Na dik anderhakf uur op een paar lijnzwemmers en wat kleine tikjes van kleine vis stap ik over op de dobber nder de kant. Heb het al een negen meter uit de kant tegen het talud geprobeert maat dat levert één voorntje op van 8cm. Dit doe ik on van de nul af te zijn. Maar niets doen is ook zo wat. Ik voer nog wat op mijn stek en gaat een halve meter uit de kant vissen. Daar ligt een stoel in het water en ziet vissen onder de speldeknoppen en aasvisjes van vijf centimeter van een redelijk formaat er tegen aan schuren. Zo pak ik nog een tiental voorntjes van een centimeter of twaalf en wat baarsjes maar die kunnen gelijk weer terug in hun habiteit. Die tellen niet mee net als grondels bij deze competitie

Toch een viertje gevist

Als dan Mike naast me drie brasems vangt in een kwartiertje en de vierde op zijn stek verspeelt. Daardoor denken we geen stootje meer gezien en die laatste verspeelde vis zal de rest verjaagt hebben. Pak ik ook weer de feeder. Twee korfen voer erheen en vang ook nog een platte. Wat ben ik daar blij mee. Maar daarna nada, niks, geen beweging meer en net voor de toeter gaat terwijl ik met Harry praat die niets heeft gevangen en naast me staat gaat mijn top voor de tweede keer hoepeltje rond. Twee redelijke brasems een bliek en wat voorntjes levert me 3800 gram op en een vierde plek vanavond van de elf

Alle standen van vandaag

De lessen van Mats en Marco beginnen zijn vruchten af te werpen. Bedankt mannen voor de tips en tricks want eindelijk wordt er door de BassBuster wat brasems gevangen. Of zit ik in de goede flow want ook al de grootste Roofblei (80cm)en op één na de grootse baars (47cm) gevangen dit weekend bij de Fisch Challenge net als vorig jaar. Maar dat verslag is te lezen op de BassBuster site

Totaalstand

Er moge weer drie wedstrijden van af worden getrokken want met die wisselende diensten van iedereen kan je onmogelijk alles mee vissen. Het is spannend. Mats boven aan met een 2, Marco een 3, Kees W een 4, Mike een 5, Kees N en 6, BassBuster een 8, Theo een 9, Glenn een 9, Harry een 12, Piet een 12, Tjeerd een 20, en Jos een 23 dus er is nog in de midden moot onder die goden zonen vanaf plek vier van alles te bereiken. Spannnend…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *