Chester Lakes 2022

Het heeft wel even tijd nodig voordat er iemand komt

Vandmiddag 9 juni 2022 gaan we naar een commercieel putje in Chester. We worden opgehaald door Harry om half elf. Mooie tijd zou je zo denken. Maar voor we weg zijn we een klein uurtje verder maar dan zijn we er toch klaar voor. Een zak wormen besteld want die kleine mestpiertjes zijn zo klein. Je krijgt ze niet levend op de haak en ze moeten toch wel wat bewegen om op de grond op te vallen

Als we dan na een uurtje te hebben gereden voor de desbetreffende winkel. Gisteren gebeld of ze wormen op voorraad hebben met een positief antwoord. Op de site staat dat ze open zouden moeten zijn de gehele dag maar we staan dus voor een gesloten deur. Op zoek dus naar een andere hengelsportzaak en na wat zoekwerk eentje gevonden vlak bij Chester. We zijn dus een dik uurtje verder maar we hebben ze. Alleen geen wormenschaar, ook niet bij die zaken die bij de karpwerputjes horen. Allemaal uitverkocht en morgen heb i ze weer horen we overal. Het lijkt wel of ik weer thuis ben.

Harry is zo vriendelijk om vandaag chauffeur te spelen

Zoals ik al heb uitgelegd. Ik mag niet in de vervoersmiddelen rijden van Julie of John want dan ben ik niet verzekerd. Daar staat de verzekering op naam en niet zoals in Nederland op de auto. John mag niet rijden na zijn verkeersongeluk dus we moeten worden gebracht door Julie of Harry. Zijn we heel blij mee.

Dat wachten kan er nog wel bij

Voor Harry is het bijna een dagtaak. Half elf engelse tijd opgehaald en eindelijk na onze wormen expeditie kan die weer uurtje naar huis rijden om half vier. Om ons dan weer op te halen on zeven uur. Thanks Harry.

Maar dan zitten we toch

Het heeft vandaag wat organisatie gekost maar eindlijk zitten we dan toch te vissen. We hebben een paar uurtjes maar John en ikke zijn er blij mee. Eventjes andere dingen aan je hoofd en lekker ouwesexhostessen over van alles en nog wat behalve ziekenhuis, verpleegsters, dokters, fysiotherapeuten, psychiaters, begeleiders, verzekeringen, advokaten en revalidatie centra

Die is niet te beroerd om je tas even te doorzoeken

Het plekje aan de overkant waar John en Ian altijd zit is al bezet. Kan ook niet anders want we beginnen wat laat

Het zijn wel gedrochten

We vangen gelijk vis maar allemaal dikke voorns. Een enkel karpertje laat zich verleiden tot de truck mety de worm.

De bekkies zijn klein je duim om em goed vast te houden past niet en de lippen zijn keihard
Iedereen is al weer naar de warme hap of pub

We zijn weer de laatste die vertrekken. John heeft helemaal visdrang. die heeft zeker 15 voorntjes gevangen

Het domein is weer voor de ganzen

We maakten een grapje toen we aankwamen toen we vroegen aan onze buurman of hij gehecht was aan die gans anders doen we die zodadelijk op de BBQ. Hij kon er niet echt om lachen. Maar anders is het in de shop. Neem graag wat van die ganzen mee. Smaken goed hoor zegt de eigenaar. Wij hebben er alleen maar last van zoveel zijn het er en hij knipoogt. Ze zijn echt best wel lekker.

John kan nooit kiezen welke hengel die mee neemt

Voordat ik alle hengels ongebruikt weer bij elkaar heb gezocht staan we dus om kwart over zeven klaar. Harry is al voor bij de poort maar moet iemand vinden die em eventjes open doet.

Dit zien we overal bij die putjes

Het net moet dus bij de ingang door twee baden heen getrokken worden

Harry haalt ons ook op

Dan is het toch weer een dik uurtje rijden. Of het door de mijlen komt voor de afstanden en de snelheid maar van iedereeen hoor joh het is vlak bij. Maar reken dan op een uurtje rijden..

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *