Er zijn van die dagen

Weer een hele mooie vroege dame

Ja er zijn van die dagen met een gouden randje. Het is heel de week al raak maar vandaag zijn het hele mooie vissen. Oude tijden herleven op de Punt

De laatste dagen donderdag 2 december 2021 moet je er vroeg bij zijn. Zodra de zon boven Oudenhoorn verschijnt is het afgelopen met de pret

Het kan niet op vanmorgen

Al die meiden komen fourageren in de scholen witvis voor de sluizen aan de mond van het kanaal. Er moeten er honderden liggen die zich laven aan de vele witvis die voor de sluis liggen te wachten tot dat hij open gaat

Ook Jan heeft inmiddels het spelletje aardig door

Het zijn deze week eigenlijk alleen maar mooie exemplaren

Kijk deze dan weer

Het kan niet op allemaal mooie vissen vandaag

Mijn lievelingsplekkie

Van de jongens mag ik altijd op mijn plekkie zitten. Van Jan moet ik zelfs doorschuiven wie er ook zit. Wat een privilege

Prima zo

Hier zat ik al met de tovenaar uit Joegoslavië waar ik alles van heb geleerd. Van de jongens mag ik altijd doorschuiven hoeveel onbekenden er ook staan. Zo is de clan van de Punt. Op mijn kist Arie gemaakt in ruil voor films digitaliseren. Ik had zijn eerste ook al gekregen. Het prototype die staat nu in mijn museum. Deze was voor mij te laag en kreeg het ervan in mijn rug. Vandaar nu een extra hoge “Punt”zitje voor drie dozen shadjes

Laat Jan maar schuiven

Bij jan is het kwartje gevallen. Wat minder lullen en meer concentratie. Moest ook wel want hij is er iedere dag na het uyitmesten van de stallen van zijn zus dei poezen heeft

Nee hoor dat heeft wel wat

Zo nu en dan een winters buitje. Heerlijk, echt koud is het niet in de uitgekozen kledingen zolang het in de rug zit dat windje. Perfect zo

Jan zit alweer op zijn praatstoel

En jan die heeft zijn buit al binnen voor vandaag. Nee, niet dat die voor de pan vist. Ik heb em nog nooit een snoekbaars mee zien nemen. Ik wel. Als het mogelijk is neem ik er eentje mee. Heerlijk vindt ik ze. Jan Spruit vist nu met zijn hengel. Komt ook elke dag ff buurten. Nadat de parkison bij Jan het onmogelijk maakt om ver in te werpen vist hij met hengels van Jan of Piet als die er is. Die gooien in en Jan vangt ze. Zo gaat dat hier op de Punt.

Met dit weer zitten we met ons eigen ploegje

Bedankt Leo voor de foto’s gemaakt met je nieuwe I-phone. Zoals je ziet gaat dat goed

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *