Er zijn van die dagen…

Schouder aan schouder

Dan moet je er vroeg bij zijn. De zon is net op en ze zitten schouder aan schouder in het week-end op 18 oktober 2009. Maar wel gezellig hoor zo’n naaikransje.

Ga eigenlijk altijd door de week want kan gelukkig mijn eigen tijd in delen om te vissen maar als ze het goed doen dan wild dat best gezellig zijn daar op de Punt. Maar na een uurtje was het voor mij tijd voor de eieren met spek want niemand kreeg een aanbeet. De aalscholvers hebben weer gewonnen.

Naar de pot met goud

Wel een mooie regenboog als ik naar de auto loopt. Tis mooi daar aan het Haringvliet. Het hele delta gebied inclusief Europoort als je de hengelsport een warm hart toedraagt. Heerlijk om hier te wonen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.