Er zijn van die dagen…

Schouder aan schouder.

Dan moet je er vroeg bij zijn. De zon is net op en ze zitten schouder aan schouder in het week-end op 18 oktober 2009. Maar wel gezellig hoor zo’n naaikransje.

Ga eigenlijk altijd door de week want kan gelukkig mijn eigen tijd in delen om te vissen maar als ze het goed doen dan wild dat best gezellig zijn daar op de Punt. Maar na een uurtje was het voor mij tijd voor de eieren met spek want niemand kreeg een aanbeet. De aalscholvers hebben weer gewonnen.

Naar de pot met goud.

Wel een mooie regenboog als ik naar de auto loopt. Tis mooi daar aan het Haringvliet. Het hele delta gebied inclusief Europoort als je de hengelsport een warm hart toedraagt. Heerlijk om hier te wonen.

Nog eventjes met de BassMeister.

We gaan de volgende dag 19 oktober 2009 toch nog even ons geluk beproeven. Roy, Leo en ook Waldi is zijn er vanavond bij maar op een enkele voorzichtige aanbeet bleef het. We zijn wel weer helemaal bij wat er allemaal deze week is gebeurt in Hellevoetsluis.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *